Deletedmom_268 Bebeğim 3 buçuk aylık ve konak oldu zeytinyağı daha kötü yaptı maalesef doktor önerisiyle yapmıştım.bebek yağı kullandım şampuanı değiştirdim ama geçmiyor sürekli kafasını kasıyor yara yaptı her yerini napicam önerisi olan var mı ya
gl96 Deletedmom_268 zeytinyağını biraz ısıt ılık olacak şekilde içine karbonat koy pamuk yardımıyla sür iyice yedirdiğinden emin olun.Daha sonra kafasına bone hava almayacak şekilde takıp şapka giydirin 2 saat falan beklesin uykuya yatarken yapabilirsiniz.Daha sonra sık taraklar oluyor onlarla tersine tarayın daha sonra yıkayın baya faydasını göreceksiniz
eraysen Deletedmom_268 benim bebeğim o kadar saçlı doğdu ki ilk hafta konak olmaya başladı fakat hiç birşey sürmedim duştan sonra saçlarını taradım sadece çünkü taramasam dolanıyordu o kadar uzun saçlı doğdu fakat konağa yönelik birşey yapmadım konakta ille birşey yapılacak diye birşey yok zamanla kendiliğinden geçiyor fakat bizde kaşıntı yara olmadı eğer birşey yapacaksanız önemli olan zeytinyağını sürüp konağı temizlemenin yanında duştan kafa derisini nemlendirmek
Mrvvee Deletedmom_268 babe şampuan var konak önleyici yazıyor üzerinde bi arkadaşım kızı için kullanmıştı iyi gelmişti bi bakın isterseniz
Duygukoray Deletedmom_268 hindistan cevizi yağını sürüp bekletin sonra konak tarağıyla yavaş ve yumuşak bi şekilde tarayın sonra duş aldırın ama bir kaç yıkamadan önce yapın ben bu şekilde kurtuldum kızımında olmuştu
Deletedmom_268 fatmaclk629_ sizin de bebeğiniz başını kasıyor mu ya engel olmaya çalışıyorum ama 1 saniyede yapıyor ne yapıyorsa kanatıyor maalesef
Deletedmom_268 eraysen şampuanı değiştirdim kullanıyoruz geçiyor ertesi gün tekrarlıyor anlamadım çok saçı da yok bilemedim valla 🤷🏻♀️
eraysen Deletedmom_268 önemli olan dustan sonra kalkan yerlerden tekrar sarı bir su çıkar nemlenmediği için onun önüne geçmek duş sonrası nemlendirme
eraysen Deletedmom_268 tatlı badem yağı avakado yağı hindistan cevizi yağı kayısı veya üzüm çekirdeği yağı ile nemlendirebilirsiniz önemli olan organik olması
Hunilininbirii Deletedmom_268 mustelanın konak kremi var gece sürün sabah kalkınca ıslatıp tarayın tek seferde bitirir