bebitonunannesi_ Sizce kreş gerekli mi? Göndermeyi düşünüyor musunuz? Kaç yaşında gönderdiniz ya da…Ben ev hanımıyim ilerde oğluma değişiklik olsun, sosyalleşmesi adına , eğitimi için de düşündüm.Fiyatlar da pahalı geldi araştırdigim kadarıyla.Sohbet muhabbet…☺️🎈
Marianne bebitonunannesi_ kızım mayıstan itibaren gidiyor. 2 yaş 7 aylıkken başladık. Gayet mutlu. Seve seve gidiyor.
Glcntna bebitonunannesi_ ben 21 aylıkken verdim şuan 23 aylık memnunum. Evden çalışıyorum etrafımda çocukda yok çok sıkılıyordu . Yarım gün verdim memenunum yaza doğru tam güne çevirmeyi düşünüyorum. Hergün video geliyor çok mutlu sabahta çantasını alıp kapıya gidiyor gidelim diye
bebitonunannesi_ Marianne ne kadar süre daha göndermeyi düşünüyorsunuz? Birde bebemi başka birine emanet etmek zor benim için ya
Glcntna bebitonunannesi_ aslında karar vermek zordu akran zorbalığı daha çok beni korkutandı öğretmenleri değil çünkü 2 öğretmen var ve heryerde kamera var . Küçük yazdırma diye çok baskı yaptırdılar ama oğlum yaşıtları ile oynamıyor ve kelimeleri yoktu evde çok sıkılıyor sürekli dışarı çıkmak istiyordu. Onun için en iyisi kreş diye düşündüm . Kendini savunmasını ve sosyalleşmeyi öğrenmesi lazımdı . Kreşe yazdırırken konuştuk . Akran zorbalığı vs gibi şeylere dikkat edilecek diye . Bugün ilk defa kanağında tırnak izi gördüm . Hemen öğretmeni ile görüştüm bir çocuk turmalamış bir daha olmaması konusundada uyardım . Ama çocuk işte . Geçen günde bi çocuk benim yanımda yaptı aynısını tutamadım hafif cizildi. Ama bugün kuzeni geldi . Kendini savunmaya başlamış onu gördüm . Eninde sonunda bunları yaşıcak ne kadar engellemeye çalışsamda . Ne kadar geç o kadar iyi psikolojik anlamda ama dediğim gibi biblo gibi yetiştireremem onu . Ama çok mutlu oraya giderken . Orda yaptıklarının çoğunu evde yapamayız .
metehaninannesiiii bebitonunannesi_ bende oğlumu yari zamanli krese gondermeyi düşünüyorum suan arama aşamasındayim
2ogullu1anne bebitonunannesi_ kesinlikle çok ağlak ve memnuniyetsizdi.En azından arkadaş ortamı oldu.Oğlum sayesinde benim de çevrem oldu.😀 Şimdi çocuklar kreşe.Biz anneler ile oturmaya.😄
miracatilla bebitonunannesi_ oğlum bir sene gitti tam. Mart ayında 4 yaşında olacak daha 2 yaşında basladi hani kreşe. Bu sene gebelik doğum 40 lı zamam derken ara verdik 40 bitsin hemen yollucam yine
Aezgi bebitonunannesi_ ilerde kreş evet ama şu anda oğlum 3 yasında haftada 2 gün oyun grubuna götürüyorum çok iyi geliyor birdahaki senede kreş düşünüyorum sosyalleşiyor cocuklar
Merve6066 Bebeğim 19 aylık ve artk mecburen calısmam gerek bu kadar erken kreşe veren anneler varmı ? Nasl oldu süreç biraz anlatır msnz Birde istanbuk anadolu yakasında kreş önerisi varmı