Minnosum23 3 aylık bebeğim var gündüzleri asla uyumuyor tek bildiği şey ağlamak uykuya direnmek doğduğundan beridir böyle ha geçti ha geçecek derken yok hala aynıyız 🥺 gazını alıyorum altı temiz üstü temiz karnı tok bi çocuk neden uyumaz komşular bile rahatsız olmuş sürekli ağlamasından Akşam uykusuna geçerken ayrı bi kriz yaşıyoruz gece uykusu var 2 saatte bit uyanıyor ama gündüz asla uyumuyor asla vallahi psikolojim mahvoldu tek başıma bakıyorum beyim sabah gidip akşam geliyor haliyle ilgilenemiyor kimsem yok burada kafayı yemek üzereyim bi şurup bi ilaç yok mudur 😭 Ne beslenebiliyorum ne bi lavabo duş ihtiyacımı halledebiliyorum sürekli kucakta sürekli ağlıyor 5 dakikadan fazla uyumuyor yoruldum bittim doktora gidiyoruz olur böyle şeyler diyor Allah aşkına nasıl olur ya bizde çocuk gördük bugün son noktadayım vallahi tükendim dermanım kesildi bütün vücudumda kemiklerim ağrıyor sırtım belim boynum yaşlanmış gibiyim iki büklüm geziyorum benim gibi olan mutlaka vardır başınıza gelmiştir nolur yardım edin 😭
Yekbarnes Minnosum23 benim büyük oğlumda ki hallerim aklıma geldi bir an. Yardımcısı olmadan gurbette bebek büyütmek çok zor. Uyumayan bebek uyumuyor maalesef. Nasıl uyutuyorsunuz ben ayağımda sallardım sürekli bırakınca uyandırdı
Seren35 Bay bay nihgt uyku damlası var canım bitkisel içerikli bende aynı durumu yaşadım hep Şuan 7,5 aylık bir gün iyiyse 3 gün kötü ya doktorlar bu durumu normal deyip geçiştiriyor geçicek canım çok zor bir durum ama biraz daha sabır