1prensesannesi__ sanli17 canım bende 2,3 gündür gribim burun akıntısı geçti çok şükür bizde 28 gunluk olduk bugün itibariyle dikkat et maske tak emzirirken, sıcak bi duş al,terle ,bitki çayları yap iç, zencefil,bal limon karışımı yap iç çok iyi geliyor
Babyspiderman sanli17 canım duş al sonra elinle sağmayı dene bir süre. Kahverengi kısımdan sıktırarak sağacaksın. Sonra da makineyle sağım yaparsın. Bazen benimde makineyle sağarken gelmiyor hemen elimle sağıyorum biraz sonra makineyle devam ediyorum
edaisikkaya sanli17 stres yapmışsındır sıcak bi duş al rahatla mama vermekten de çekinme bu dönemde bebiş aç kalmasın annesi
pembekurdale sanli17 Allah evladını sana bağışlasın, güzelce bir duş alıyorsun sıcacık göğüslerine masaj yapıyorsun stresten uzak duruyorsun bebeğinin ve kendi kıyafetlerini çıkartıyorsun ten tene temas ediyorsun e birde bestlak damla mis gibi 🤌🏻
sanli17 1prensesannesi__ ateşim çok yükseldi acile gidicem şimdi duş falan aldım bitki çayları içtim ama bana misin demedi 🥺
072023 sanli17 sıcak uygulama ile masaj yap bol su iç bol bol emzir ve uyu☺️ birde öğünlerini atlamamaya çalış