Momlady Merhaba kızlar var mı aranızda bebeğim sadece yoğurt yiyordu ama artık bunuda seviyor dediğiniz tarif öneri var mı 🥲 kızım 9 aylık denediğim tüm yemekleri çorbaları red ediyor yayla çorbasınıda aç bıraksam 5 saat yine yemez öneriniz var mı ?
123burcu Benim oğlumda sadece yoğurt yiyordu. Bende yumurta meyve sebze ne varsa yogurlayip verdim hatta çorbayı bile biraz kıvamlı yapıp yogurlayip verdim. Şimdi diğerlerinide yemeye başladı. Kefir de deneyebilirsiniz yoğurt seviyorsa kefirde sevebilir.
123burcu Momlady kendinizi üzmeyin sıkmayın yavaş yavas alışıyorlar kimi bebeklerde bu biraz daha uzun zaman alıyor. Oğlum önce 1.cay kaşığı bile yemiyordu şimdi 2 yemek kaşığı yiyor. Doktor bana 1 çay kaşığı yese yedi de yemiyor deme asla demişti. Pes etme 3 öğün hazırla elbet yiyecektir.
123burcu Momlady hazirlamasaniz vicdanen de rahat olmayacaksınız . Olabildiğince porsiyonlari küçük tutmaya çalışın en azindan dökülen daha az olur . Ben öyle yapıyorum. 1 kaşık yoğurt mesala . Ya da 1 tatlı kaşığı ile tarhana çorbasi yapıyorum.