Ebruue Bebeğim 6 aylık oldu tadımları yapıyoruz. Hipp, herobaby gibi markaların kavanoz mamalarını kullanıyor musunuz? Bir iki tane aldım tadını çok sevdi ama içerik olarak temiz mi sizler kullanıyor musunuz
DrkAyz Ebruue Bebeğim 8 aylık genelde püreleri evde kendim yapıp veriyorum. Bugün dışarıya çıktığımız için alıp denemek istedim ama yemedi evde yaptıklarımı severek yiyor . Açıkçası ben çok sağlıklı bulmuyorum raf ömürleri çok uzun çünki zorda kalmadıkça almamaya çalışın bence ☺️
kubrakanca Ebruue ben 4.5 aylıkken tadımlara başlamıştım 6 aydan beri de kavanoz mama veriyorum hiçbir problem yaşamadım severek yiyor bebeği şuan 10 aylık
Mervetnl Ebruue ben kullandım bazen çıkarken yanıma alıyorum yemek vs taşımamak için eğer yemeğim varsa yemek alıyorum yani haftada max 2-3 defa yiyordur. Hiç bişi yoksa yoğurt alıyorum yanıma. Karşı değilim kavanoz mamalara ihtiyaç halinde kullanılabilir 😇
120720 Ebruue Ben 5 aylık olduğundan beri kullanıyorum 11 aylık olmak üzere hasta olduğu zaman asla ne mama ne yemek yiyor o kavanozlardan yiyor sadece. 2 hafta içinde 2-3 tane anca yer normalde. Genelde evde stoklu tutuyoruz biz dışarı çıkarkende yanıma alıyorum 1 tane iyi oluyor
Ebruue DrkAyz aslında uzun değil 1- 3 gün içinde tüketmemiz gerektiği yazıyor. Bende kendi yaptığımı vermeyi tercih ediyorum ama bazen babaannesine bırakıyorum sadece süt yeterli gelmiyor artık. En azından ona bıraktığımda mama versin diye düşündüm
Ebruue kubrakanca hangi markaları tercih ediyorsunuz kaç gün içinde tüketiyordunuz yeni ek gıdaya geçtiğinde
DrkAyz Ebruue Son tüketim tarihinden bahsetmiştim 2025 mesela bugün aldığım normalde evde yaptığımı bir haftada tüketiyor oğlum. Ben kavanozlara yapıyorum 4 kavanoz çıkıyor genelde yaptığımda açıldıktan sonra da 2 gün içinde bitiyor.
kubrakanca Ebruue genellikle hipp alıyorum bulamazsam herobaby veriyorum günde ara öğün olarak eğer meyve yok ise 1 tane yediriyorum çok severek yiyor ki doktorumuz da sakınca görmedi
Ebruue MelisasMom sütlaç var onu da öneriyor mu doktorunuz? Ben organik kayısı şeftali verdim tadını sevdi sütlaç denedim yine hipp markasının onları da sevdi
MelisasMom Ebruue valla ben sebzeyi meyveyi sormuştum sütlaç almadım hiç bilemiyorum içindekilerde ne var