beyza50 ben hiç kilot bez kullanmadığım için bilmiyorum bu yeşil yapışkan nedir ne işe yarıyor acaba?
Aylincaliskan beyza50 yprumlara bakınca kimsenin bilmediğini farkettim arkasına denk geliyor orası ve kirli bezi çıkarırken yanlardan yırtıp çıkardığınıda bezi sarıp ordakide bantı yukarı çekip kapatmanız için
Aslicamm beyza50 bezi çıkardıktan sonra katlayıp bantliyosunuz minik oluyo cırtlı bezlerin cirti gibi düşünün :)
acemianne-34 Ayy bende aldığımda ilk ne işe yarıyor diye çok düşündüm çok gereksiz Bi detaymış zaten arka ön aynı ne farkeder
beyza50 Aylincaliskan Aslicamm çok teşekkür ederim bilgilendirdiğiniz için çok mantıklıymış yani bana da bir işe yaramaması saçma gelmişti o zaman niye oraya koymuşlar onu bir sebebi olmalı🥰
Gizmokzilla beyza50 normal cırtlı bezde bezi toparlamak için en son kenarlarından cırtlarını yapıştırdığımız gibi o yeşil bantta kirli bezi katlayıp koymak için hafifce çekin bakın o yeşil bant olan kısma yapışkanlı orası, 😅
beyza50 Gizmokzilla evet aslında normal bezde sizin dediğiniz gibi toparlamak için kenarındaki bantlarını kullanıyoruz şimdi ilk bebeğim ve bana yakınımdan geldi kilot bez bakınca merak etmiştim çok mantıklı teşekkür ederim bilgilendirdiğiniz için🥰
elifcicek_07 İşe yaramaz demişler 🤦🏻♀️🤦🏻♀️ normal cırtlı bezde bezi sıkıltırıp kapatıp atıyoruz buda o işe yarıyor bezin ağzı açık kalmasın diye. Yoksa prima da zaten arkada ekstra arka kısım diye yazıyor öyle olsa bant takmazlar
beyza50 elifcicek_07 😁😁😁 bana da saçma geldi sebepsiz yere olmaz hiçbir şey oraya konduysa vardır bir sebebi bilgilendirdiğiniz için teşekkür ederim 🥰
94busra94 beyza50 aslinda zor bisey degil bende kullandim bez kirlendikten sonra bantliyodun malum cirt cirti yok
Aslananne1 beyza50 canım yesil yapiskanli yer arkaya gelecek şekilde giyecek popo kısmında duracak bez kirlendigi zaman o yesil bantı kaldırıp bezi topluyorsun ama kilot bezi tavsiye etmem gündüz için güzel kullanisli heleki erkek çocuğu için ama gece çok fazla kaçırıyor kilot bez
beyza50 Aslananne1 çok teşekkür ederim bilgileriniz için kız bebeğim var bir yakınım verdi bir poşet dolusu ben almadım hiç kullanmadığım için sormak istedim sanırım dediğiniz gibi onun bebeği erkek ondan dolayı verdi veya numarası büyümüşte olabilir🥰