Nildefne Yahu benim kızda hiç dönme falan yok sadece olduğu yerden başını kaldırıyor yarım oturur pozisyona geçiyor gibi ama dönmüyor henüz biz yana döndürmeye çalışıyoruz o yine kendini sırt üstü atıyor😄5 aylık olcak 5 gün sonra
Bebegimucizem Nildefne 3ay 10 günlüktü dönmeye başladı şimdi 5ay 10 günlük evi turluyor döne döne. Ben beklemiyordum bu kadar erken ama demek ki dedikleri gibi her bebek farklıymış. Bir de kilosu da önemli popişlerini rahat kaldırmaları için ☺️
smgebfrl Nildefne benimki ilk doğduğu zaman bile yatağa tek bırakamıyorduk döner gibi oluyordu adım atıyordu tutunca 3 aya girerken tamamen donmeye basladı done done her yere giriyordu koltuk altlarından topluyordum. 4.ayda destekli oturmaya başladı 6. Ayında suan desteksiz oturuyor. Ama hala emeklemiyor maalesef 😌
Nildefne Bebegimucizem bizimki biraz toplu ama kafayı kaldırıyor baya dikine gidiyor bizimki yana değil😄
2Minnosannesi Nildefne 4-5 aylıkken en fazla sağa sola dönüyordu bende dönmüyor diye endişeleniyordum. 6 aylıkken altını degistirirken ıslak mendili gördü bi anda yüzüstü döndü 😂😂 şu an 7 ay 21 günlük 1 haftadır yüz üstünden sırt üstüne dönüyor 😊
Eylullmomss 2 ay 14 günlügüz dönüyor çok hareketli maşallah hareketli olmasida sıkıntı çünkü zayıflyo kilo alamıyor aksine kilo veriyor