Gakkoyenge Bebişim 53 günlük tulum alacağım 3 aylık tulumların bazıları boydan germe yapıyor bazıları bol geliyor şimdi tulum alacağım 3 ay mı alayım yoksa 6 ay mı alayım 6 alsam daha iyi gibi çok bol dursunda istemiyorum napayım ? E bebekten alacağım hellobaby marka
etuerk Gakkoyenge 6 ay büyük gelir başı içe gömülür Allah korusun 70 cm almıştım ben cm göre varsa öyle alın
Zeyzey05_ Gakkoyenge tulumu çoraplı alma canım düz al çoraplı olanları hemen küçülüyor ayaktan dar geliyor
Elika00 Gakkoyenge al büyük canım dar giydirmemelisin zaten nefes alışını bile engeller tulumlar zaten büyük olmuyor büyük gelirse koldan bacaktan bir tık katlarsın büyüdükçe de giyer
Gakkoyenge berikomoms 3-6 ay yok sadece 3 ay ve 6 ay var 6 alsam baya uzun kullanır demi ilk bebeğim 🫶🏻
beyzacmvrc Gakkoyenge ben bebeğim dogmadsn bir tane 6 ay tulum aldim aşırı büyük geldi gözüme. 5 aylıkken tam oluyordu. Yani şu an büyük olur baya ama bir iki ay sonra hafif bolluk da iyi olur Benim aldığım patikli tulumdu
Gakkoyenge etuerk beyzacmvrc TubaB Zeyzey05_ Maka_Paka Elika00 E bebekten alacağım baya indirim var sizde bakın isterseniz yazlık takım bile 99₺ 🫶🏻 tulumların hepsi patikli maalesef :( çok hızlı büyüyor bende o yüzden karar veremedim en güzeli 6 ay almak dar gelmesindense biraz bol gelir daha iyi zaten 6 ayı hemen giydirmeyeceğim 1-2 ay sonra giydiririm o 6 aylıkları 🤭 2 takım 3 aylık alacağım diğerleri 6 🌸 teşekkür ederim ❤️
TubaB Hızlı büyüyorlar o dönemde, 6 ay öneririm , ne zaman tam ayını ya da bir ay büyüğünü alsam çok kısa süre kullandı.
Maka_Paka Bebeğim 2 buçuk aylık 6 9 ay kıyafetleri giyiyor şaka gibi. Aldıklarımı giyderemeyecegim diye ödüm kopuyor günde 3 kez üst değiştiriyorum kuculmeden üzerinde göreyim diye. Bence çok minik bir bebek değilse 6 ay alın