sevimlicadi Az önce bebeğim kan parçacıklı gibi kustu fotoğrafını atmayı bilmediğim için atamıyorum başına gelen yaşayan varmi ne yapmam lazım
AnnaKarenina_ sevimlicadi kan olduğuna emin misin ? Kırmızı bişiler yedirdin mi domates vs kabugudur belki ya da çok mu zorladı kusarken kendini tekrar ederse bi doktora git bence
sevimlicadi AnnaKarenina_ hayır hiç zorlamadi normal kusar gibi kustu ek gıda almıyoruz daha 4 aylık kırmızı parçacıklar var kan gibi
AnnaKarenina_ sevimlicadi o zaman bi götürüp sorabilirsiniz ne olduğunu bende bilemem malesef fotoğrafı doktora gösterin anlatın içiniz rahat etsin
Winnithepooh sevimlicadi meme ucu catlaklariniz var midir oğlumda iki günlükken öyle küstü acile gttik meme ucu çatlaklarına kanı emiş onu çıkarmış dediler
Sumeyrakarakurt İletişim halinde olduğunuz bir doktor varsa ona danışın yanlış yönlendirme yapmayalım nurdan size çok geçmiş olsun şimdiden
Ceycey001 sevimlicadi memeden gelen kanıda yutmus olabilir memeyi sagdınızmı veya sıkınca zorlayınca cok emince dmaarlarda kanda gelmis olbile
sevimlicadi Sarpsmomm su şeklinde hemen ağzında dağılıyor kustugu et parçası gibi topak topak olabilirmi
sevimlicadi cerooo afyonun acilinde hiç ilgi yok küçük bebeklerde sadece kan idrar alıp bekletiyorlar sonra bişey yok diye geri gönderiyorlar gitmek istemiyorum kan daha yeni verdik
sevimlicadi Ceycey001 meme reddi yaşıyoruz 1 aydır emmiyor çok zorlayınca azıcık emiyor midesini yatistiacak kadar mecburi sağmak zorunda kalıyorum sadece süt cikiyor