moonlight__ Kızlar merhaba. Bebeğim 11 aylık. Ama uyku düzeni berbat hiç yok. Gündüz çok iyi uyuyor, gece sabaha kadar uyku yok. Günde bir fincan kahve içiyorum, bir bardakta çay. Acaba o süte geçip uyku düzenini etkiliyor mudur?
Annis-ogul moonlight__ gündüz cok uyuyorsa ondan da olabilir .geç saatte kahve içemeyen özen gösterin sabah saatlerinde için.
sirinpatates moonlight__ hayir tabikide o kadarda değil. Gündüz uykusu çok iyi olduğu için gece uyumuyor olmasın. Gündüz ne kadar ve kaç kez uyku yapiyor
sirinpatates moonlight__ ben doğduğundan beri içiyorum kahveyi hiç kesemedim maalesef çay kahve gırla 16 aylık olcak günde en az 3 4 tane nescafe içiyorum.
AliDemirinAnnesii moonlight__ onunla alakalı olduğunu düşünmüyorum her gün kahve de çayda içiyorum. Tabi şu an emzirmiyorum artık ama emzirirken de hep kahve çay içerdim. Düzen oluşturun. Sabah 7 de alarmı kurup kaldırın. Uyku penceresini takip edip ona göre uyutun tek uyku yapıyorsa 2 saatten fazla uyutmayın. Kaldırın. İki uyku yapıyorsa da maks 1 saat uyutun geri kaldırın. Az uykuda yorgunluktan uyutmaz çok uykuda aynı şekilde dediğim gibi düzeninizi ayarlayın.
moonlight__ Annis-ogul gündüz uyku çok sıkıştırıyor uyumasa beni mahvediyor. Gündüz içiyorum bir fincan başka da içmiyorum. Onunla alakalı değil midir?
Annis-ogul moonlight__ değildir cnm.gunduz uykuyu aldığı icin gece uykusu gelmiyordur. Uyku sürelerini kisalt gündüz
moonlight__ sirinpatates 2 kez ve 3 saat uyuyor. Azı dişide çıkıyor bir de. 1 aydir uyku düzeni berbat
AliDemirinAnnesii moonlight__ bu şekilde yaparak 8 aydan beri maşallah çok güzel uyku uyuyor. Sizde inşallah rahatça uyursunuz. 🙏🏻 bir de desteksiz uyumakta önemli. Emzikden bahsetmiyorum. Sallama vs olmasın kendi kendine uyusun.