yasnsgsksl Kızlar aç karnına sabah tartıldığımda 97.10 gram geliyorum kahvaltı yapıyorum oda az bişeyler yiyorum direk 98. Küsür çıkıyorum sürekli su vs içiyorum ama yani sebebi ne olabilir sürekli farklı kilo çıkıyorum hala anlamış değilim
brsnhsm yasnsgsksl Tartılmayı en erken 1hafta arayla sabah aç karına tuvaletten sonra önermişti bana diyetisyenim. Ben öyle yapıyorum hala
alparslanyy yasnsgsksl tartiyi fanyans gibi düz bir zemine koyun. parke veya hali uzerinde tartilmayin yanlis cikar bide yer egimi de fark ediyor surekli ayni yerde tartilin. eger ayni yerde tartilmaniza raagmen farklı rakamlar cikiyorsa tarti bozuktur.
Annis-ogul yasnsgsksl vala iki yudum birsey bile içsem hmn kilo farklı çıkıyor. Doğru olan kilonuz aç karnına olan zaten
alparslanyy yasnsgsksl mermer veya fanyans zeminde tartilin. parkenin alti bos olsugu icin esneme vs yapabilir. mutfakta tartilmak en sagliklisi
Glrmila yasnsgsksl tartıya 5 kg luk pet su sisesi koyuyorum onu dogru tartiyorsa benide doğru tartiyor demektir 🤣
Elflnykt yasnsgsksl aralıklı oruç yapıyorum, kalkar kalkmaz yaptığım ölçümle birkaç saat sonra yine aç karnına yaptığım ölçüm bile farklı çıkıyor bence çok normal