Birdurummuvar Bebeğimde çok fazla değişiklikler var sizde de durum böyle mi ? Yemek istemiyor aşırı bir inat huyu türedi akşam uyumak istemiyor ve eskiden söylediği kelimeleri söylemiyor 🤦♀️ bebeğinizin kaç kelimesi var ? Hadi biraz dayanışma .
hnnl Birdurummuvar canım her çocuğun gelişimi farklı gecen hatta bir postta yazdım kadının biri beni yalan söylemekle suçladı abartı dedi bilmem ne dedi ama 6 aylık kızm baba dede nene diyordu 1 yaşında anne mama ye ver aç at al dedi leb demeden leblebiyi anlıyo ve küçük bebeğim oldu benim arka arkaya oldu biraz ona 1 yaşındayken. Bebi dandini dandini nenni eee diyordu şimdi 16 aylık bir iki diyor gösteriyor ama doğduğundan beri devmalı konuştum kitap höyerfim okudum valla bak tek bakıyorum birde kocamda ailemde yok yani düşün ona rağmen ben bunun etkili olduğunu düşünüyorum konuşmak ilgi yani ha çok sinirli hırcın huysuz o ayrı
Birdurummuvar Girl_baby aynen benimki de şarkı söylemeye çalışıyor 😅 bazen anne derken anne adına beste yapıyor 😂 ama çok değişti huyu suyu 2 yaş sendromu olabilir mi diye düşünüyorum . Bir yandan da erken gibi bilemedim
Girl_baby Birdurummuvar evet bende farkediyorum daha bilinçli oldu sanki istediğini şeyi gösteriyor bişeyler anlatıyor falan 😂