Zlhaanne Oğlum 17 aylık artık beni biliyorsunuz dur uyumayan yemeyen bebem var bu aralar aşırı su içmeye başladık mama yok yemek yok hep şu günde 500-800 ml arası içiyor ne yapmalıyım bilmiyorum
AysimaMira Zlhaanne var canım maalesef bizde öyleyiz sürekli su içmek istiyor yada heryere su döküp oynamak iştah yok her öğüne iki yada üç çeşit yapıyorum belki birini severde yer diye tüm günüm mutfakta geçiyor diyebilirim ins Allah düzelir diye bekliyorum bakalım
Zlhaanne AysimaMira aynen öyle akşam yatmadan 250 ml lim 2 biberon su içti sonra bir güzel kustu açlıktan su içe içe mide almaz oldu
Zlhaanne Melekhnm hanımefendi normal değil gerçek doktora goturseniznyazmista işleri güçleri kaos bak işte kaç anne varmış benim gibi
Zlhaanne Sinemkaan25102022 yok ya son 2 haftadır fena suya sardı yemiyor olur olmaz şeylere küsüyor geçen tırnağını niye kestim diye 1 saat ağladı tırnağına bakıp bakıp
Melekhnm Zlhaanne Evet canım gördüm yorumu yok walla çok wae bizim gibi sanırım neyi kısıtkıyorsak ona yöneliyorlar yemeği çok zor yiyor ama su içme karnın şişecek dedikçe içmek istiyor
oglumubeklerken Zlhaanne aslında kaos için yazdığını hiç zannetmiyorum ben yanlış anladınız bence siz
soc Merhaba benim bebegimde aynı okuduklarıma şaşırdım bizim yaşadıklarımızı anlatıyorsunuz resmen gece uyku yok yemek yeme yok emmek yok ama her dakika şu içsin suyla oynasın ohhh miss bizde 16. Aydayiz
incitomm Zlhaanne bizde 16 ayligiz ama benim bebeğim hep suyu çok severdi içerdi halada öyle baya su içiyor dişi cikiyor ve grip olduk bu aralar oda yemiyor iştahsız su içiyor baya yani iştahı için en sevdiği şeyleri bile yapıyorum yemiyor inşallah geçer bu günler ..