biricigiminannesi26 Sevgi_veysi evet canım yanındaki Aralık değerine giriyor bu arada kaç haftalık bebiş
AliDemirinAnnesii Sevgi_veysi gebelik henüz yeni olabilir. Bende gebeliğimi 2.5 la öğrenmiştim. 2 gün sonra verdiğimde 2 ye katlamıştı değer. 2 gün sonra tekrar baktırın içiniz rahat olsun.
Sevgi_veysi biricigiminannesi26 son adet tarihim 22 ekim 5 haftalik 3 günlük değer çok mu yüksek acacab
Ess92 AliDemirinAnnesii 11111 olmuş ben 1000le öğrenmiştim kesin hamilesin demişti ebe…. Bu değer de kese bile görünür
biricigiminannesi26 Sevgi_veysi bir arkadaş da yaptı geçenlerde 4 haftalık 5 binlerde çıktı bence normal sizinki tabi doktora giderseniz daha iyi anlar çünkü belli bir sınıra kasa görünüyordu sanırım asm de numarada cinsiyet ne istiyorsunuz çocuğunuz var mı başka ☺️
AliDemirinAnnesii Sevgi_veysi pardon ya ben tsh ye baktım ilk baştakine siz gebesiniz zaten😍😂 kalp atımı falan da duyarsınız direkt doktora gidin sağlık ocağında ki beta değeriniz 20 bin de olsa maks 11 bin gösteriyor fazlasını değil
1sirinannesi Sevgi_veysi Tsh gayet iyi canım, beta da bayağı yüksek sanki 11 bin civarı gibi planlımıydı ne kadar geciktiniz 😊