Nkht2705 Kızlar,6. Ay aşılarını yaptıranlar,ateş vs. Oldu mu acaba?Her bebekte değişiyor tabi ama merak ettim etkilerini☺️
ENHA_17 Nkht2705 dün yaptırdık hemşire bu aşılar ölü aşılar olduğu için ateş yapmaz merak etmeyin dedi nitekim bizim de ateşimiz olmadı dün hiç
[silindi] Nkht2705 ENHA_17 Oral polio canlı aşıdır ölü değil o yüzden ateş riski var. bizde doğduğundan beri hiç bi aşı ateş yapmadı çok şükür 6.ayda aynı şekilde geçti
OgretmenimKukla Nkht2705 1 hafta sonra 6 aylık olcak aşılar korkulu rüyam bu ateşlemeden dolayı 🤦♀️ bir de her aşıdan sonra huy değiştiriyor düşündükçe geriliyorum 🙄
Nkht2705 [silindi] ne guzel,bizde sabah aşı olduysa gece biraz yükseldi hep,bu sefer biraz daha fazla ya ondan merak ettim
[silindi] Nkht2705 İlk gece zaten yükselirse genelde yükseliyor, takip edin ince giydirin. Gerekirse 2,5ml yarım ölçek yani calpol verebilirsiniz eğer iğne yerleri ağrıyorsa onuda rahatlatır.
Nkht2705 OgretmenimKukla bizim şimdiye kadar problem olmadı masallah ama bu sefer 3 tane birden olunca tedirgin oldum.Allah kolaylık versin hepimize
GizemEgem Bugün 6.ay aşımızı yaptırdık 2 bacaktan biri ağızdan normalde 3 tanesi bacaktan bir tanesi ağızdan damla olarak yapılıyormuş ama aşının biri kaldırılmış yapılmıyormuş artık
Taelif Nkht2705 Merhabalar. Bizde de ateş olmadı. Oğlumda Bexsero hariç hiç bi asi ateş yapmadı çok şükür. Bexsero da baya kuvvetli bi asi onda çoğu bebekte ateş görülüyormuş. Inşallah sizde de birşey olmadan geçer :)