mirayyldrm19 1 yaşında kızım var vurmaya alıştı bize vuruyor yüzümüze vuruyor birde ben uyurken yapınca çok sinirleniyorum ama tabi bebek olduğu için anlamiyor nasıl geçer vurma alışkanlığı ilerideki yaşlarında bırakır mı acaba
balkaymak__ mirayyldrm19 aynı durumdayız 14 aylık.Dün yüzümü tırmaladı kanadı,vuruyor ısırıyor tepki gösteriyorum artık canım çok yanıyor çünkü bıraksam etimi koparıcak.Umarım geçer yoksa bayılıcam artık sjdjd
etuerk mirayyldrm19 alışırsa bırakmaz, yaşıtlarına da saldırır. Sürekli yanlış olduğunun tepkisini verin, kime vurursa gülmesin, ailede büyükler özellikle vurarak sevmesin.
Zeynepelcin mirayyldrm19 kızımda öyleydi 1 yaşına girince bir süre devam etti onu birakti .kizmadik gulmedikte guzeliikle anlattik o gecti şimdi de kendine vuruyor onu aşmaya çalışıyoruz
Atlasmom66 mirayyldrm19 herkesi uyardım öncelikle bebeğime vururak sevmek oynamak yok diye sonra yeğenim vurarak sevince ordan gördü evde yapmaya başladı güzelce konuştuk kızmadık gülmedik hoş bir davranış değil vurmak güzel değil onun yerine bizi sevebilirsin dedik ve kendimizi eliyle sevdirdik unuttu zamanla