Binnur_cam DrkAyz bende genelde oof vallahi yoruldum diyip oturup ağlıyorum 🙄 Benimkinide sürekli kucakta tutucan gezdirecen ilgenecen yani tam ilgi delisi yürüteç almamak için direniyorum
DrkAyz Binnur_cam bende hoppala alıcam benimki oğlan en az zarar veren oymuş diye okudum erkek çocuklarına 😅 yok kız böyle bir iş yapamadığımız gibi dinlenemiyoruz da
Binnur_cam Ayfa1608 ayyy nolur bize gel ozaman kızımla oyna dicemde benim kızım en fazla 5 dk oynuyo sıkılıyo 😅
Ayfa1608 Binnur_cam Maymun iştahlı oluyorlar ya benim kız da öyle bi oyuncak veriyorum eline 5-10 dk sonra fırlatıp gözüme bakıyor 😆
Binnur_cam Cocukgelisimcimomy benimkinin öyle bi aşkı yok malesef en fazla 3 dk oynar sıkılır bırakır
Cocukgelisimcimomy Binnur_cam kolaylık oluyor arada oyuncak çok sevmiyor benimki , mandal ,leğen ,kumanda ,terlik falan
Binnur_cam DrkAyz hoppala da düşünüyorum ama benimki aşırı sıkılgan boşa para veririm diyede almak istemiyorum. Ay yorulmaktan yoruldum artık bu cocuk bakmak neden bukadar zor
DrkAyz Binnur_cam Memnun etmek çok zor hamileyken verdik vitamini verdik vitaminiiiii şimdi çocuklar yerinde duramıyor 😂😂
Gencanne2 Binnur_cam tahta kaşıklar spatula bir iki leğen ve cezve benimkinin en sevdiği oyuncaklar. Dolaba doldurup boşaltılyor. Deneyin istersenix
Beraninannesii Binnur_cam O aylarda en sevdiği şey tüm toplarını küvete koyup kendisinde içine atmamdi 😅
tineanigra Binnur_cam evimde tek bi tane bile mandal kalmadı hepsini ortadan ikiye ayırıp yaylarını çıkardılar 😂
Binnur_cam Beraninannesii o hiç dikkatini çekmiyor biliyomusunn direk çıkmaya çalışıyor . Su ile oynuyo toplarla sadece