Rwerdst Nursecil0506 4 aylık başladık bizde. Devletinkini kullanmayın derim paraben vsr içinde. Kutusunda ds yazıyor.
Cady 4 aylık kontrolüne gittiğimizde basladik bizde. İronclean 400 başladı doktorumuz temiz içerikli bebeğimde bir sorun yaratmadı. Saşe şeklinde mamasina katip veriyorum.
neolmusyaani seda_asan1 dün bizde aldık eczacı 1 damla demiş siz kaç damla veriyorsunuz. Sağlık ocağından vermişlerdi içeriği temiz değil diye kullanmadım 6 damla demişti hemşire.. eczacı da 1 damla diyince kafam karisti
Nursecil0506 seda_asan1 yedi damla derken bana ocizgiye kadar çek iki kere dedi yani 1ml yapıyor sabah akşam ver toplamda iki ml dedi
seda_asan1 neolmusyaani sağlık ocağının verdiğini kullanmadım o kg su kadar ver yani 7 damla oluyo ama bu ocean kutusu 1ml diyo bilemedim yanlış mı veriyorum yani
Nursecil0506 seda_asan1 bana günde iki kez 1 ml dedi yani iki kere ocean da damlalıgının çizgisine kadar çekip ver dedi . Sabah 1ml akşam 1 ml toplamda iki ml
neolmusyaani seda_asan1 bnmde kafam karıştı sağlık ocağı 6 damla dedi kilosu kadar yani dün ocean aldık eczacıya kilosunu söyledim ayını söyledim 1 damla dedi bnde anlamadım valla