melegininannesi38 Kızlar ilk dis özellikle alt on dis mi çıkar yanlardan çıkmaz mı benim kızımın yanda dis gibi biseyi var anlamadm
Ayse11205 melegininannesi38 diş incisi derler ona diş habercisidir her bebekte olur diş gıbı ama degıl benim oğlumunda öyleydi 1 ay içinde ilk dişi gelir 😊
TubaB melegininannesi38 ben de ilk alt yan diş çıkacak sandım sanki daha beyazdı ama sonra alt 2 diş , üst iki diş, ve sonra alt yan diş çıktı… orası beyazladı diye ben de ilk o çıkacak sanmıştım
Happyn melegininannesi38 o diş değil diş haberciside olmuyormuş doktorumuza sormuştuk, lezyon demişti ( ismini yanlış hatırlamıyorsam ) kendiliğinden kaybolacaktır dedi ve kaybolmuştu 9 aylık yeni dişi patladı alt ön diş
Artemiss_ melegininannesi38 ilk alt 2 çıkar ama her çocuğun gelişimi farklıdır diş göründükten sonra huysuzlanır belki aylar bile sürer yani :) 11. Aydayız bizde daha sıfır dişşş diş teee 6. Ayda gözükmüştü ama çıkmıyor salya deryası huysuzluk devam 😃
melegininannesi38 Kizlar bebeğim aşırı derece huzursuz zaten ağzına baktım onu görünce şaşırdım.dis olması imkansız değil mi
melegininannesi38 Ayse11205 yaaaa cidddimissin ayyyy inanmıyorum ozmn huzursuzluğu ondan mı bebeğimin
melegininannesi38 TubaB Hhahahaha biz anneler çok tecrübesiziz valla ilk bebegim bilmiyorum o yüzden herhalde
Ayse11205 melegininannesi38 çok normal gerçekten bende ılk dişi sanıp heycanlanmıstım bıle 😂ama sonradan anladık diş degılmiş ama bundan sonra huysuzluğu agız akıntısı artar uykuları bolunebılır çok ağlak bı moda girebılır sakin olmaya calısın kucagnıxa alın sarılın ve çok huzursuz oldugu günler doktorunuza danısıp calpol verebılırsınız ayına uygun ölçüde bide karanfil zeytinyağı kürü yapıp dolaba koymustum ben soğuk soğuk damaklarına masaj yapıyodum ıyı gelıyodu
TubaB melegininannesi38 ilk çocuk böyle deneyimsizlik ve heyecanlarla dolu galiba 😅😅 alt dişler çıkarken çok huzursuzlanacak sanmıştım alt dişler çıkarken çok ağlamadı aaa dedim millet abartıyor bu diş çıkma muhabbetini 😅😅ama üst dişler mahvetti bu da bir deneyimdi , böyle böyle öğreniyoruz bir de her bebek farklı cidden
melegininannesi38 Ayse11205 3 ay 10 günlük daha ilk dişi 5 aylik iken gelecek ozmn ben resim.atacam birazdan bakalirmiisn
melegininannesi38 Happyn ay ne biliyim benim bebis meme reddi de yapıyo çok zor durumdayım ya bugün öyle qgliyo çok huzursuz zorla emiyo
TubaB melegininannesi38 çok geçmiş olsun, geçen hafta benim bebeğimin de damağında böyle bir şey oluştu , iğne ucu kadardı yine böyle beyaz. 2-3 güne geçti ben de anlamamıştım ne olduğunu , karbonat vs mi sürmek gerekiyor acaba
Ayse11205 melegininannesi38 bebekler bu süreçte ellerını sürekli ağza goturdugu için enfeksıyonda normal oluyo malesef 😕 tırnaklarını bu süreçte kesmeye dikkat edin çünkü damaklarını yırtabılır kızartabılırler bide meme reddi ben o kadar çok yaşadım ki diş sürecündede normal ek gıdada çok daha zor oluyo inanın ama benim oğlumun bu şekilde dişi 5 aylıkken kabardı diş habercisi çıktı 7 aya girerken patlafı ilk dişi
melegininannesi38 Ayse11205 pamukcukmus galiba bilmiyorum ji resim attım ordaki gibi bisey çıktı anlamadım yani bu şekil ben tırnağını sürekli keserim zaten