Adinsmom Merhaba kızlar ürünü 3 ay kullandım çok fazla kullanmadım çünkü evimde asansör yok maalesef uyguna vericem sıfırı 7000₺ 1-1.5sene ebebek garantisi var tertemiz 7 ekim 2022 tarihinde canpark ebebekten alınmıştır 0-3 yaşa kadar kullanılabilir (20kg) bebeğim arabada da durmuyor maalesef içiniz rahat kullanabilirsiniz çift yöne de dönüyor portbebe olarak da kullanılıyor anakucağı ve tam yatar tam oturur pozisyonlu kullanılabilir ön barı mevcut anakucağında 3 noktalı emniyet kemeri portbebede 5 noktalı emniyet kemeri mevcut şimdiden alıcısına hayırlı olsun not anakucağında sigara yanığı mevcut oto yıkamacı arkadaşlar sağolsun elinde sigarayla arabadan çıkarmaya çalışmışlar sigara deymiş fakat güneşlik oraya geldiği için gözükmüyor görselde mevcut İSTANBUL İÇİ ELDEN TESLİM FİYATIDIR YER ÜMRANİYE 3000₺
Umutveannesi Adinsmom Letgoya koyun derim anında satılır muhtemelen. Bizde de aynı model vardı yaklaşık 1 sene kullandık temizdi ama. 2800e almıştım o zaman, 1800e sattım. Letgoya koyduk ertesi gün satıldı
Adinsmom Umutveannesi heryere ilan verdim ama satılmıyor çok düşük fiyatlar veriyorlar ben 4bine almıştım kullanmadığım için 3bine bırakıyorum oğlum 3 aylıkken kabin boy aldım