minikmelekkk 1 hafta sonra kizim 5 aylik oluyor ve ek gidaya başlayacağız fakat daha oturamiyor siz nasil verdiniz anneler onerileriniz varmi ve neyle baslamam lazim sizce
anonim351 minikmelekkk bizde 4 ay 27 günlükken başladık. Mama sandalyesinde oturttum çok fazla oturtmadım zaten bir 10 dk. Bide doktor bize kabak ve havuçla başlamamızı içine bir çk zeytinyağı koymamı söyledi eğer yemezse birazda sütünde koy dedi. O şekil devam ediyoruz
beyzacmvrc minikmelekkk desteksiz oturmasına gerek yok kucakta destekli oturuyordur zaten mama sandalyesinde de muhtemelen oturabilir. Benim kızım da 5 ay 10 günlük falandı başladığımızda. Maa sandalyesinde ilk günler hafif yana doğru duruyordu sonra alıştı . Şimdi normal yerde falan kendisi desteksiz kısa süreli oturuyor
zeynepgevil Neden 5.ayda başlıyosunuz 6.ayda başlayın diyor genelde doktorlar. 3 gün kuralıyla ev yapımı yoğurt ile başlayın bence
noluyasanagenemiros Dr Osman gönülal bu aylarda destekli oturtmaya çalışın demişti ben destekli oturtuyorum günde 10ar dk 2,3 kere falan