ballihumacik Senss Bu Yavrucuk Meleklerle her ân’lar kaliteli, cennetsi sanki. Gün geçtikçe anlıyor ve duygu yoğunluğuna giriyorum💕Çok çabuk büyüyorlar.. Ona hamileyken dinlediğim bir müzikle kucağımda gezdirip gözlerim doluyor bazen💗💎
Senss ballihumacik orası öyle tabi ama insan onlara daha ne kadar faydalı olurum diye düşünüyor elimden geldiğince mantıklı ve doğru şekilde yaklaşıyorum inşallah ilerde çok akıllı zeki çalışkan ve tabi ki sağlıklı olurlar 🙏💜
ballihumacik Senss Kendimiz nasılsak, onlar da öyle olur.Onlar aynamız..böyle düşünüyorum. Çok güzel ve faydalı bir konu başlığı💙
Senss ballihumacik mesel uyku öncesi muhakkak kitap okuruz biz gün içinde şarkı söyler dans ederiz bazen yemek yaparken yanıma alır anlatırım ağır koku olan yemekler değilse 🌸
Senss sena8723 valla ben doğduğundan beri karşımda bir birey var diye düşünüp ona göre her şeyi anlattım konuştum 🥰👶❤️
sena8723 Senss onu bende hep yapıyorum hep konuşuyorum o da guleryuzludur zaten gülmek için zaman kollar 😂 ama etkinlik olarak demiştim
theblackvirgo 7 . Aya girecek inan karnımda taşıdığım zamanlar geliyor aklıma hele onun odasında gidip hemen kulaklarım uykusunda öperim biraz zaman gecirmesem vicdan azabı çekiyorum