[silindi] annelik_delilik Ayarlarda otomatik silme özelliği mevcut oradan saat, ay ya da yıl seçeneğini seçebilirsiniz annemiz 🤗
annelik_delilik [silindi] gizlilik ayarı beş dk sonraya ayarlı ama ben resimleri görüyorum hala bu normalmi peki ☺️
[silindi] annelik_delilik Resimlerinizi sadece siz görebilirsiniz, sistemde gizli bir şekilde kalıyor annemiz. Sizi biri takip etmediği sürece. Bunun içinde orada açmış olduğunuz hesabın kullanıcı adını bilmesi gerekiyor 😊
Meralll1 [silindi] Merhaba benim de bir sorum olacaktı forum da istemediğimiz kendi formumuzu nasıl silebiliriz💖
[silindi] Meralll1 Postlarınızın silinmesi için postunuzun içine girip sağ altta 3 noktadan bildirebilirsiniz. Bu şekilde kişisel bilgi içeren postlarınız silinecektir. 🌺
noluyasanagenemiros [silindi] ay merhaba ben geçen gün sormuştum ama bugün bir şey ile karşılaştım Google ye buradaki ismimizi yazınca o kişilerin resimleri çıkıyor çıkmaması gerekmiyor mu 😕
[silindi] noluyasanagenemiros Annelerin gün odası ve cinsellik etiketi altında açılan postların görselleri Google düşmez. (yüz görselleri) Ama kişi adı yazıyor ve profilindeki görseli görüyorsanız o kişinin profil fotoğrafı olduğu içindir. Bu her sosyal medya uygulamalarında mevcut annemiz 😊
noluyasanagenemiros [silindi] post açmıştım ben bebemin kalça çıkıklığı için kendim Google’dan tesadüfen girdiğimde kızımın attığım o fotoğrafını gördüm de merak ettim 🙂 teşekkür ederim (yüzü gözükmüyordu tabi)
[silindi] noluyasanagenemiros Bebeklerin ya da annelerin yüzünün gözüktüğü her post annelerin gün odası etiketi oluyor. Dediğim gibi o postların görselleri düşmüyor 💜