aleyna297_ Kızlar rotavirüsü aşısını reçeteyle mi almak zorundayız acaba bilgisi olan varmı. Birde rotarix mi rotateq mi yaptırdınız?
2pati2baby aleyna297_ eczaneye gidince veriliyor ama ben acıbademde yaptırıyorum aşılarını doktorumuz belirliyor orda eczanede var hem. Kafam rahat oluyor.🤷♀️
aleyna297_ 2pati2baby özele gitmiyorum devlet de randevu bulamadım bir türlü 3 aylık olduk günü geçmeden hemen yaptırmak istiyorum siz hangisini yaptırdınız
2pati2baby aleyna297_ rotarix sağlık ocağında da yaptırabilirsiniz ama ebeye diyinki damak , dil altı ve yanak içlerine sürsün iyice bu şekilde etkili oluyor
Oburiks aleyna297_ Aşı için özel veya devlet hastanesinde sıra almanıza zaten gerek yok Eczaneden direkt alıp asm de yapıyorlar fiyati en son 1400 gibi biseydi
Akademisyenanne_ Devlet karşılamıyor eczaneden alıp sağlık ocağına yaptırırın iğne değil zaten ağızdan damla
Melikenl aleyna297_ bazıları ishal yaptı falan yazmıştı. Başka bir postta. Ama bizde hiç bir yan etki görülmedi
Akademisyenanne_ Hayır hayır kesinlikle hatta azıcık aç götür aşının tadı tatlı iyice yutması için hiç bir huzursuzluk yaşamadık.