Zeynepsimay Dalin sampuan ve dalin çamaşir deterjani kullaniyordum hangi cildiyeye götürsem hepsi hucidin merhem verdi gonderdi özele goturdum artık edemedim ve kesinlikle bebeklere dalin şampuan ve dalin çamaşir deterjani önermiyoruz dedi saf sabun granul olan zeytınyagli normalde ilk dogdugunda onu kullaniyodum bi uyuz atlattik çamaşirlari kokuyor diye onu almiştim ama banada iyi ders oldu birdaha degiştirmem böyle bişey yasadim anlatmak istedim
Deletedmom_101 Zeynepsimay dalin kullanmıştım bende sonra egzama olunca şampuanı kremini mustela steletopia kullandım deterjan Dalan zeytinyağlı granül sabun kullandım şikayetler geçti
kubramomm- Zeynepsimay Ben hiç Dalin kullanmadım kullanmayada çekindim biraz. Minoris-sivenk-mustela kullandım. Bebek deterjanı üni ve e bebeğin deterjajni aliyordm
Zeynepsimay OptimusPrime hayir geçmedi doktorumuz degişik krem mustella sampuan ve mustella vucut losyonu versi birde alerji damlasi verdi gittigim hastane ankara deva tip merkezi
Melovealp Dalin şampuanı hiç önermiyor doktorlar,banada doktorum sakın kullanma aşırı katkılı demişti.Toz yeni doğan deterjanını kullandım halada arada alıyorum ama makine bittikten sonra tekrar durulama sıkma yapıyorum.Kalıntı kalmıyor.
2pati2baby Melovealp bende dalin yenidoğan I kullanıyorum sıvı olanı ama x2 durulama yaparım hep. Toz olanları kullandım alerji yaptı asıl 🙄 toz olan kolay kolay durulanmıyor🫤
Zeynepsimay 2pati2baby bebeklik deterjanina döncem geri ben onceden birkere yıkıyordum bide sizin dediginiz gibi durulama yaparim
Zeynepsimay Deletedmom_101 banada bunu verdii ayni sekilde çocugumun vucudunu öyle görünce oturup agliyodum son çarem özel oldu iyikide gitmişim
OptimusPrime Zeynepsimay Anladım. Tesekkur ederim, bende hiç Dalin kullanmadım. Evde olan Dalin vardı öyle deterjanla küveti falan yıkamak için kullandım kızım 4 yaşında saçlarına sürüyordum. Ama karıştırdım oğluma da sürdüm. Boynunda bir yara gibi bir şey çıktı. Dalinden sonra geçiremedim. Bugün doktora götüreceğim. Mustela kullandim üstüne ama Dalin de ne varsa artık..