marisback alp3413 37,7 bir şey değil üzerini inceltin. Düşmezse duşa sokun. 38’i görürseniz bir ateş düşürücü verin.
hunilimomy alp3413 öncelikleri sakin olun bebeğinizin üzerini inceltin ılık bi duş aldırın yarim saat sonrasinda tekrar ölçün 38 üzeri olursa ateş düşürücü verebilirsiniz
2pati2baby alp3413 soğuk yerlerini ısıtın sıcak yerlerini soğutun ; 38 İ geçerse eğer ateş düşürücü verin. Sirke iyi geliyor koltuk altı alın ense bacak arkası, kasık gibi yerlerde. Baktınız ateş düşmüyor en son çare fitil
Abaegrk alp3413 benimde 37.8 oldu geçenlerde doktora mesaj attım gelmene gerek yok 2 gün boyunca düşmezse öyle gel dedi ertesi gün geçti ve en fazla 38.2 oldu
alp3413 hunilimomy Evimiz çok soğuk aslında koridorlar falan oda ama 23 derece şuan duş aldiririken hepten üşütür muyum acaba panik oldum birden:(
sifirekran_bolkitap Üstünü soyun ılık düş aldırın yarım saat içinde 1 derece düşmezse calpol verin, ateş ısrarcı olırsa 3 saat sonra dolven verin doktorumız böyle demişti
hunilimomy alp3413 ılık duş aldırıp hemen normal uzerini giydirirseniz üşütmez korkmayin salonun kapısını kapatin yada odasının hemen oraya alırsınız
sifirekran_bolkitap alp3413 23 de üşümez elleri ayakları üşür onları elinizle ısıtın Çok geçmiş olsun
2pati2baby alp3413 verin düşmezse dediğim gibi bekleyin fitil yapın en son çare ama unutmayın. Ben duş aldırmam daha da üşür sıtma tutuyor o zaman çocuğu
Abaegrk alp3413 yok vermedim sadece üstünü incelttim. Her ateşi çıktığında ateş düşürücü vermek istemiyorum