Seda3399 4 aylık bebeğim kulağı kepçe gibi bide ystsrken sürekli katlanıyor bant da aldım ama onu da çok taktirmio ne yapmalıyım
Eflinim_2022 Seda3399 Bere takabilirsiniz yoksa onuda mı kabul etmiyor yatrken kulağının tam düz olduğuna dikkat et
meta1 Seda3399 bi influencer da görmüştüm onumda bebeğinin kulakları açıktı doktor bantlamış 1 ay falan öyle kalacakmış bi doktorunuza danışın isterseniz
Mstfcnr Seda3399 benim bebeğim de 5 aylık aynı sorun bizede de var bende o bandanadan aldım ama taktırmııyor
Seda3399 Düz yatırıyorum ama döne döne yine eskisi gibi katlanıyor bere takıyorum arada oda zorla sevmio doktora gotursem bısey yaparlarmi acaba bilen varmi
suilesu canım benim oğlan da 4,5 aylık kafasının arkası düz olduğu için yastık kullanıyoruz ancak o yastık da kulaklarını öne getiriyor o yüzden kepçe kulak bandanası aldık çok işe yarıyor trendyolda var siyah
suilesu Fahin evet bizim de aynı şekilde gözüne burnuna getirip uyanıyor ama bandananın tam ortasından arkaya doğru uzun bi kumaş kesip diktim önüne getiremiyor artık