efecanninannesi Merhaba sevgili anneler bebeğim 3 aylık olmak üzere ama sa g memede sertlik var var ve bu yüzden bebegim eme ememiyor sizde de böyle bir durum oldu mu yardimci olur musunuz nasil gecer bu sertlik?
KaynanaYiyen efecanninannesi kuzum duşa girdiğinde bol bol masaj yap bilmiyorum mastir midir. O göğsünü sağmaya çalış.
handemiyy efecanninannesi ememediği için daha da süt birikir sert kalır mastit olabilir bebek emmeden önce elinizle süt çıkana kadar sağın
hazalp efecanninannesi canım mastit olmuşsunuz başıma geldi ağrı da yapar duşta masaj sıcak kompres bol bol sütünüzü sağmanız gerek önce elinizle deneyin iltihap var sa onun çıkması gerekiyor biraz koyu bir kıvam olur yine de genel cerrah bakıyor görünebilirsin
efecanninannesi KaynanaYiyen sürekli sağıyorum ama bir turlu gecmiyor bazen yumuşuyor bazen de asiri şişiyor ve sertlesiyor
efecanninannesi handemiyy ucu sertleştiği icin tutamıyor ve başı iceriye girdi simdi silikon ucu kullaniyorum
sibelturan efecanninannesi evet iki yaprak al eline birini memene koy birini dolaba memendeki çok sıcak olunca değiştir dolaptakiyle çok sıcak yapiyo ve geciriyo ama masaj da yap
sibelturan efecanninannesi ben onu oldum ateşim cikti çok aşırı hastalandım çok kötü olmuştum o lahana 2 günde geçirdi ama.esine şöyle bastırarak masaj yapicak o noktaya
Yuse Ben de ikinci defa yasadim… ilkinde de lahana koymustum uc ay sonra bugun tekrarladi ve yine lahana koydum yaptigim sey su: 1- Ateş dusurucu olarak parol aldim Lahanadan iki yapragi dolaba koydum birisi isininca digerini gogsun uzerine koydum 3- tum agrilarima ve atesime ragmen bebegi o gogusten emzirdim sukur su an iyi hissediyorum Ben bu yontemle Mastiti bir gun olmadan geciriyorum