Mnkksercem Kızlar kendim için yazıyorum aranızda çok zayıf olup şunu şunu yaptım kilo aldım diyen var mı kilo almak istiyorum
Sumi Mnkksercem Ben boza ve eti cici bebeye sardım kilo almak için sizin kilo kaybınız neden bilmiyorum ama ben vakit bulamıyorum kendime kahvaltı ve ara öğün hazırlamaya. Bu ikiside hem kalori açısından yüksek hemde pratik.
ilaydaaltann_ Mnkksercem Bakalım inşallah işe yarayan biseyler çıkar. Hamile kalinca alirim diyodum gene alamadim. Hamilelik dışında hiç 50 yi görmedim hamilelikte de 56 oldum 2 haftada kendiliginden verdim hep bebeğe aldım kendime hiç almadim
ilaydaaltann_ Ecem__ alamiyorsun. Nereye gidiyo nereye eriyo anlamiyorum ama çok aşırı yememe rağmen hala 47 kiloyum yediğim an eriyo resmen
Ecem__ Mnkksercem sende haklisin canim.vitamin falan kullan belki iyi gelir.bekarken cok zayiftim biri demisti vitamin kullan diye
bencorapkadiniyim Yatmadan önce bir tabak makarna göm alırsın ben 4 kilo aldım önceden 42 kilo idim şuan 46.devam ediyor,um hâlen
Elif1432 bencorapkadiniyim İnsanlara yanlış tavsiyeler vermeyin makarna dediğiniz şey sağlıksız gluten vücuda ciddi zararlar verir. Zayıflığın sebebi araştırılmalı kronik bir hastalık yoksa vitamin değerlerine bakılmalı eksik vitamin ve minareler yerine konulmalı. Bir diyetisyen ile devam edilebilir
Mnkksercem Elif1432 anormal zayıflardan değilim canım sağlıklıyım fakat görüntü olarak kilo almak istiyorum değerlerimden demir eksikliği vardı ilaç kullandım bitti ilaçlarım onun dışında bir problem yok ama kilo almayı çok istiyorum nasıl yaparım bilmiyorum. Şu an bi tabak yemek yedim acıkmıştım ama devamlı yenmez tabi