Koceber Sevgili annişler merhaba 💐 Kızımın gözleri doğduğundan beri mavi renk. Doktor “3. Ayda değişmezse büyük ihtimalle mavi olarak kalır” dedi. Neyse kızım 5 ay 19 günlükken sağ gözünün altında küçük bir şerit kahverengi renk oluşmuş. Sizce rengi değişiyor mu? Aynı kalır mı? Bu durumu yaşayanlar varmı?
Burcu11 Koceber doğduğunda kenarlarında çizgi varmıydı ve lacivert gibi ise dönmüyor . Oğlum 3 yaşında mavi gözlü . Doğduğunda göz rengi koyu lacivert gibiydi açıldı
churchil Koceber galiba 6. ayda netleşiyormuş. Benim kızımın da doğduğunda lacivertti daha sonra gri gibi oldu şu an da mavi 2,5 aylık. Değişmez diye düşünüyorum çünkü benim de gözlerim mavi babasının da yeşil
Deletedmom_268 Koceber benim bebeğimin göz rengi henüz belli değil bazen yeşil bazen kahve gibi ama net değil 3 buçuk aylık şuan ama son zamanlarda gözünün etrafında mavilikler olmaya başladı anlamadım bende ne renk olucak acaba 🤔😂eşim mavi gözlü bu arada 😀
gly57 churchil 3 yaşına kadar değişiyormuş ya. eşimle ben kahverengi ama kızımın ananesi dedesi bal rengi büyük anane ela büyükamca büyükbabanne büyükhala onların çocukları mavi. eşimin baba tarafı mavi gözlü diyim.
Kaymaklibiskuvi Koceber 18 aylık gri mavi arası bir renk gözleri bende anlayamıyorum rengini ama dogdugunda lacivertti 3 aydan sonra maviye dondu 5 aydan sonra bayagi belli oluyordu yasina yakin biraz maviligi griye dönmeye basladi degisik bir renk oldu bizimki canim
gly57 Kaymaklibiskuvi şuan tam anlattığınız gibi bizde. 8 aylık kızım. hemşire değişmez dedi. doktorda öyle dedi ama bilemiyorum
sevimailesi Koceber 4 aylık oğlum var göz rengi koyu mavi değişmedi 1 derece ailede varsa değişmez benim koyu yeşil eşimin kahve oğlum dayısından almış 🥰
Ececiiim Koceber 8 aylık masmavi. Doğduğunda da öyleydi. Eşimin gözleri mavi, babamın , dedemin, kayınvalidemin hep renkli. Baskın gen değişceğini sanmam. Ama göz doktoru 9. Aydan sonra netleşir dedi