gencmom_ tazemom1 bebek bisküvisi derken cicibebe vb eğer öyleyse çok zararlı onlar Ve sütünde ayrı zararları var
alpinanneesi tazemom1 bişey sormuşsunuz hemen eşleştirmişler böyle olunca çok kızıyorum ben hiç duymadım ben bebek bisküvisi hipp marka alıyorum mamalarına yoğurduna kaşık maması olarak katıyorum.
tazemom1 gencmom_ evet cici bebe.. süt değil su ile yapıyorlarmış. Formül mama hazırlar gibi biberonda bisküviyi su ile çalkalayıp içiriyorlarmış burada kullanan var mı merak ettim.
gencmom_ tazemom1 bol şekerli şeyler ve gerçekten ilerki yaşında zorlanabilir cici bebe önermiyormuyum çogunlukla onu ben yerim oda kilo almak için 39 kilodan 50 kiloya çıktım onun sayesinde ama çocuga vermem
tazemom1 alpinanneesi haklısınız çok teşekkürler 🌺 rica etsem tam olarak anlatır mısınız nasıl kullanıyorsunuz bisküviyi ? Çeşit olsun diye mi yoksa doyurucu kilo alımı için mi veriyorsunuz ?
livanurvealpinannesi61 alpinanneesi beben bisküvi yemesi şart değil ki çok gereksiz birşey bana çocuk doktoru yemek yedir emzir nuve kuru meyve ver yeterli demişti
alpinanneesi tazemom1 değişiklik olsun ve doyurucu olsun diye yoğurta ezerek koyuyorum yada irmik meyve muhallebi yaptıysam ona koyuyorum süt ürünleri ile karıştırıp veriyorum ezerek
kahvepres gencmom_ nasıl yiyorsun birseyler katıpmı tüketyrsun yoksa tek başına bende doğumdan sonra baya kilo verdim veriyorumda 75 ten 50 lere düştüm halada düşyr etrafmdaki herkesin laflarndan bunaldm cünki