shrhyt Sevgi_veysi bende kullandım çoğu anne gibi.. folik asit kullanan etrafımda ki arkadaşlarımın ve benim bebegimde çok hareketli. Hiperaktivite yapıyormuş. Şimdiki aklım olsa kullanmazdim
Mrvak Sevgi_veysi mg öenmli canım 400 mcg olması lazım eğer öyleyse kullanabilirsin yoksa fazla gelebilir
KaynanaYiyen shrhyt Hiperaktivite yapıyormuş. Bunu kim söyledi? Zira arkadaşım da bende kullandık. Aynı doktor çıkışlıyız hatta. Bebeği çok uslu. Benim kızım da hareketli. Alakası yok bence ama yine de siz bilirsiniz canom
Birminikaslan shrhyt ne alaka ne alaka.. ben kuzenimle ayni hamileydik aynı ilacı kullandık benim çocuğum daha aktif onunki daha uslu.. e bu neyle açıklanıyor..ya şöyle de bir şey var çocuk dediğimiz de biraz aktif olsun lütfen
Elfelf475 shrhyt bu doğru mu acaba gerçekten ben kullanmadım ve oğlum olmasına rağmen melek gibi diyor herkes 😧 hele ilk bir sene o kadar rahat büyüttük ki anlatamam. Doğruysa ikinci hamilelik düşünüyorum asla kullanmam 😅
shrhyt Birminikaslan @KaynanaYiyen Sadece hperaktiviteyi değil otizmi de tetikliyor. Bebeklerin sinir sisteminin gelişmesine olumlu katkısı olduğu kadar zararları da var. Yani araştırıp okumanız çok zamanınızı almaz. Benim senin çocuğun diye değil araştırmalar bunu söylüyor
KaynanaYiyen shrhyt arkadaşım böyle bir şey olsa dünya alemdeki doktorlar önerir mi? Kaldı kiotizm bu devrin yayılan bir hastalığı iken.
KaynanaYiyen shrhyt ay allahım bakabilecek olana nasip etsin gerçekten. Aynı fikirdeyim seninle. Var olan bebelerimizin ömürleri güzel olsun