defneninmom Kızlar, bebeğimin ağzındaki pamukçuk bir türlü geçmiyor karbonatlı su denedim, mikostatin kullanıyoruz neredeyse bitmek üzere şişe ama azalmadı bile. Başka ne yapabilirim ?
Enesinannesiii defneninmom bizde ağız yarası şikayetiyle gittik vitamin degerleri çok düşük cikti o yüzdenmis bizimki şurupları kullanıyoruz 1 aydır çok şükür geçti ağız yarası doktor vitamin degerleri normal çıksaydı verdiğin bütün tatlı sekerlı ürünleri verme belli bi süre diycektim dedi o yüzden de olabilir
Mutluumom defneninmom kendi göğüsünü siliyor musun canım emzirme öncesi ve sonrası bebeğin ağzını ve kendi göğsünü sil
defneninmom Mutluumom devamlı siliyorum canım çalıştığım için biberonda kullanıyorum onlarınds ağız kısmını devamlı kaynatıyorum
Seray66 defneninmom pamukçuk için veriyordum kuzum ağzını temizliyordu baya. Dudaklarına kadar pamukçuk vardı. İlk bir karbonatlı suyla temizlemiştim geçmişti ama çok kısa bir süre sonra tekrar oldu. Bana da arkadaşım demişti önce bir karbonatlı suyla temizle sonrasında her gün 1 2 çay kaşığı su ver ağzı temizlensin demişti. Bende işe yaradı valla
nego defneninmom yok valla unuttum 3 sene önce oğlum için kullanmıştım. Bence eczaneden sorarsanız verir. Bizde o zaman reçetesiz almıştık
merveayse defneninmom pamukcugu nasıl anlarım acaba? Bebegim mama yediği icin dilinin üstü beyaz oluyor gün içinde pamukcuk değil diye önemsemiyorum ama bilemedim şimdi?
defneninmom merveayse benim bebeğimizde dilinin üstü hep beyaz doktor pamukçuk dedi mama içsede sanki olmaması gerekiyor beyaz
Enesinannesiii merveayse yanak taraflarında da oluyor beyaz benekler dil üstü tamamen beyazsa sizinki de pamukçukdur ilerlemeden bakın bence yoksa hiçbisey yemiyor yavrucaklar
CanselMasal defneninmom karbonatlı su yapın çok az bişey örneğin 1 tatlı kaşığı karbonat çay bardağının ⅓ kadar su güzelce karıştırın temiz bir tülbent alın parmağınıza biraz bi parça dolayıp karbonatlı suya bandırın parmağınızla ağzının içini yan yanak ksımını özellikle dilinin üstünü güzelce silin bunu bi günde 6-7 kez yapabiliyosunuz bize doktorumuz ilaç verdi geçmedi son çare bunu önerdi hemen geçmişti
defneninmom CanselMasal ben günde üç dört defa bir çay bardağı suya bir tatlı kaşığı karbonatla yapıyordum bide dediğiniz gibi yapayım teşekkür ederim
minnakveannesi defneninmom karbonatlı suyla nasıl temizliyosunuz? Ben peşine gazlı bezle nazikçe ovalıyodum aynı zaman da damla da kullanıyodum 2 güne geçti hatta bir 15 gün sonra tekrar olmuştu yine aynı işlemi yaptım bi defa da geçti
merveayse Dokuzkasimbebesi bizde doğduğundan beri tükürük var köpüklü gibi hemde hemşire ye sormuştum doğunca rahatsiz ederse silersin demişti