AviL06 Kızım 1 yaşına girecek ve sadece emekleme durumu var. Hazır oturarak yapabileceğimiz aktiviteler varken mum boya çıktı karşıma.. içerik olarak temiz olduğunu düşünmüyorum. Araştırmaya da fırsatım olmadı. Kızım herşeyi ağzına alıyor. Alsam sıkıntı yaşar mıyım bilmiyorum 🤷🏻♀️ kullananlar memnun mu veya bebekleriniz de ağzına alıyor muydu 🥲 şu süreçte mantıklı mı bilemedim yaa 😕
Alerjikkoala AviL06 Carioca marka boyalar var ebebekten ya da online alabilirsiniz. Araştırabilirsiniz zararsız :)
3yasakadarsifirekran AviL06 Arkadaş söylemiş altta ama carioca’ nın var , diğer boya çeşitleride aynı şekilde güvenli 7. Aydan beri bu markayı kullanıyoruz.
AviL06 3yasakadarsifirekran Geç karşıma çıktı.. mum boya diye bir şey olduğunu dahi yeni öğrendim 😅yoksa daha erken zamanlda alırdım 😇teşekkür ederim 🌹
3yasakadarsifirekran AviL06 Geç kalmış sayılmazsınız, kuru boya, pastel, keçeli , parmak boya hepsi çok güzeller 😍Hepsiburada sitesinde indirimler oluyor sık sık takip edin
AviL06 3yasakadarsifirekran teşekkür ederim 🌹 pastel, keçeli kalemler de 1 yaş için uygundur değil mi 😇 galiba bu bahsettiğiniz marka sadece bebek boyaları üzerine 🤭🙈
3yasakadarsifirekran AviL06 1 yaş sonrası kullanabilirsiniz evet , sanırım okul öncesi dönem çocukları üzerine 😊