snyck Erva2 şuan kızım 4unde ama 2 yaşındayken 94cm 18 kiloydu tombikti şimdi boya gidiyor artık boyu baya uzun
mrsheisenberg Yasirefeninannesi 16 aylık 88 cm 15 kilo. Anne baba uzun olunca bebekte olabiliyor bu bi sidik yarışı değil maalesef sağlıklı bi bebeğimiz varsa çok şükür gerisine haddini bildirenin yeter
Yasirefeninannesi Azizeumut hanfendi inanmayın bunlara kıyaslama yapmayın sağlıklı olsun yeter birde boy için iğde çekirdeği tozu al kullan
sb- sb- benim oğlum 23 aylık azcık çekiştirsen 88cm çıkar arkadaşlar kilosu da 13.6kg böyle çocuklar da var panik yapmayınız 😂
Arasnuri17 Bu iki yaş boy kilolar.benim.4 yaş oğlumla yarışıyor gerçekten bide iki yaşında oğlum var onu hiç söylemim maşallah
Glrmila Posta meraktan girdim yorumlari okurken kizimin boyunu sasirdim yemin oksun 100 cmler 17 kg lar gerçekmi🙈 öyleyse ben ne doğurdum
Sadeturkkahvesi Yasirefeninannesi görümcemin kızı 2 yaşına girdiği gün evde tartmıştm 17.5 kiloydu😃😃😃 valla gerçek olanlar var
biradamavisi Sağlık ocağındaki ölçümde oğlum 4-5 cm fazla çöküyor eve geliyorum duvar cetvelinde daha kısa. Eğer doktor hemşire ölçümlerim ise bunlar yanlışlık payı yüksek bence. Çünkü gerçekten devler ligi mübarek.
pinkooo_02 biradamavisi evet ya haklısınız bizdede sağlık ocağı hep 3 4 cm fazla söylüyor doktor kontrolünde dede 3 4 cm kısa gosteriryor anlamıyorum hicbirsey psikolojim bozuldu