Filiz32 Kızlar bebeğim 5 aylık bugün artan şikayetlerle doktora gitti ve egzama olduğunu kan alacaklarını söylediler alerji için sonuç bekliyorum. Ama bugün akşam üzerini değiştirmek için bi çıkarttım her yeri nokta nokta kıpkırmızı olmuş kafayı yicem ne olur akıl verin ne yiyip içmeyeyim ne yapayım 😞
2pati2baby Filiz32 Allerset şurup için onuda ( emziriyorsanız) rahatlatır benim bebeğimde de olmuştu birde mustela şampuan ve vücut nemlendirici alın acil atopik olandan ama eczanelerde var. Süt ürünlerini kesmiştim , çikolata, kuruyemiş 🫤
Filiz32 cemile161_ her şey her zaman yediğim gibi ne deterjanı değişti ne şampuanı anlam veremiyorum 😞
Elifkurt3636 Benim kızımda 5aylıkken oldu sızın dediğiniz gıbı egzama dediler nemlendirici kullanıyorum geçmıyor bırturlu bu sene nın yeni hastalıgı gıbı bırsey oldu
Filiz32 Elifkurt3636 ay çok geçmiş olsun 😞 egzemanın sebebinin bebeğin anne karnında yaşadığı travmalar olduğunu okudum ve diğer gün egzama dediler çocuğa düşünüyorum da hamileliğim hiç sağlıklı geçmemişti
Filiz32 Elifkurt3636 bi de elif hanım bugğn YouTube da bir doktor egzama olduktan sonra nemlendirici iyice azdırır önce egzemayı geçirip sonra tekrarlamasın diye nemlendirici kullanmak gerek diyordu
Filiz32 2pati2baby aldım mustelayı zaten balsam yağ şampuan hepsi mustelaydı bu diğer nemlendiriciyi aldım bugün. Hemen o dediğiniz ilacı alıp içicem sadece anne sütü alıyor
2pati2baby Filiz32 rahatlar bizimki 2 güne sönmüştü yapacak başka bir şeyiniz olmuyor 😔 ama endişe etmeyin. Kremi bol bol sürün vücuduna stelatopia mı ne öyle bir ismi var