Eloss2460 Kızlar bebeğim 16 günlük emzik tutmuyo hangi emziği tutar acaba ne olur tecrübeli anneler yardım edin çok çaresizim
Babyspiderman Eloss2460 avent almıştım iki tane ama tutmadı asla. Bibs denedik anında tuttu. Hatta şaşırdım nasıl farkını anlıyor el kadar bebek diye :) arada acente veriyorum bibsi ağzından alıp ama hemen anlıyor atıyor
Meri06_ Eloss2460 kiz benimki 3 aylikken tuttu ama onuda surekli emmiyo sadece uyuyacagi zaman veriyirum gun icinde agzina veriyim 1 2 dkka emer aninda atar
merveayse Bende burda bekliyim avent kullanıyorum ama gene ögürüyor hiç bi emzigi sevmedi gelenler taktik de verin😁
Eloss2460 merveayse şu kiraz şeklinde olan emzikten mi aldın ultra Air olan? Biz wee baby almıştık iki tane ama dediğin gibi öğürüyo bende dedim ki acaba iyi değil diye mi
noluyasanagenemiros merveayse Eloss2460 avent kullanıyoruz biz ilk 3.5 ay almadı ondan sonra uyku sırasında vermeye başladım öyle aldı 5 ay 7 günlük alıyor yavaş yavaş alışıyorlar yani bende 1. Aydan alıştırmaya çalıştım 3,5 ay da anca alıştı öğürmeleri de normal ☺️
merveayse noluyasanagenemiros Ay inşallah en azindan bende uyurken tutsun istiyorum yoksa habire beni arıyor 😁
Eloss2460 Meri06_ benim de alıyo sonra tükürür gibi atıyo gece ağlayınca sürekli emzirmek zorunda kalıyorum 😢
Babyspiderman Eloss2460 Trendyol veya hepsiburadada bibs emzik diye aratırsanız çıkar aslında. Bazı mağazalarda da var ama pek belli olmuyor nerede olduğu. Ben internetten alıyorum hep
Meri06_ Eloss2460 benimki mama ile beslendigine uzun sureli birseyleri emme aliskanligi yok garibimin :)
bebekandmom Eloss2460 Chicco silikon emzik kullanıyorum hemen tuttu bide hafif pekmeze batirdim alıştı
bebekandmom Eloss2460 bal 1 yaşına kadar önerilmiyor diye biliyorum ama.pekmez zararlı bişey değil kan yapar aksine yani çok değil zaten ucuna değse yeterli