Bilgem2009 Bebeğim 2 ay 8 günlük 2880 doğdu en sonra 40nda 4100 gram gelmişti bugün doktor kontrolünde aynı kiloda olduğu gördük mama ya başladık ama günlük kaç cc vermem gerek
dmlagnr Bilgem2009 kuzum ya kaşık mamayla ver yada gece uykusunun aradinda var hiç korkma benimde o ayda almadı şimdi düzeldi biberona alışmasın memeyi birakmasin
tgbl Ben 25 günlük bebegime 60 cc veriyorum 2 ayligi bilmiyorm ama kendi midesini göre 120 yapin ne kadar icerse anlarsiniz zaten
Bilgem2009 dmlagnr biberonu tutamıyor zaten kaşık mamayla denedim diliyle ittirmeye çalışıyor ne yapacağım bilemiyorum
nrslkvnc Egenin_pamugu 2 aylık bebek doyduğunu bilmez yalnız. Ne kadar verirseniz içer. Mamaların üzerinde ay bazında ne kadar vermeniz gerektiği yazar.
Egenin_pamugu nrslkvnc bilir canim fazlasini kusar diliyle iter anlıyorum yani her bebek bir değil kimisi O ölçülerle doyar kimisi fazls içmek ister iştahına bağlı
Bilgem2009 nrslkvnc valla 60 cc yaptım ama onu bile içemedi zaten biberonu tutamıyor zor mama veriyorum 120 cc nasıl veririm bilemiyorum