Suheyla06 Selam güzel ve uykusuz anneler instagramda çok fazla keşfetime düşüyor emziren anne diyeti ile anne sütünün arttığını iddia ediyorlar gerçek mi Benim sütümün yetmediğini düşünüyorum ben ne yaptıysam artmadı mama ya başlayacağım sanırım
niloyaaa Rbasaglam Suheyla06 bebeğiniz emdikçe sütünüz artar Sütünüzün az olduğuna nasıl karar veriyorsunuz
PeekaBoo_ Suheyla06 bol bol su için süt yapan sudur aldığınız takviyeler yediğiniz gıdalar sadece sütün kalitesini arttırır miktarını değil
Suheyla06 Bestlak damla Solgar breweat b12 takviyesi Imom latte Rezene Bulgur pilavı Bol su Denedim ama hiç biri sütümün artmasına sebep olmadı
Suheyla06 İnstagram da dm den bilgi aldığım diyetisyen doğru beslenme ile doğum yapmamış birinin bile sütü olabilir diyor
Suheyla06 niloyaaa çişli bez sayısı azaldı her gün iki üç defa kaka yapan bebek üç günde bir yapmaya başladı huzursuzluğu iyice arttı idrarı sarı ve kokulu idrar tahlili yapıldı herhangi bir şey çıkmadı
niloyaaa Suheyla06 bebekler 10 güne kadar kaka yapmayabilirler kaç aylık bebeğiniz sık sık emzirmeyi deneyin