kralicee1903 Kızlar bebeğimin tek gözü kanlanmış gibi kızarmış 2 gündür böyle neden acaba bilen var mı doktora görürmeli miyim? 5 aylık
Sare3437 kralicee1903 elini sokmus olabilir sulaniyosa damari tikanmis olabilir yada bi otuncak falanda vurmus olabilir hic biririsi degilse enfeksiyonu olabilir
Ecem__ kralicee1903 benimkinim de bi kac kere tek gozu kizarirdi ertesi gun gecerdi takip ettim meger gozunu cok ovusturunca oluyormus.takip edin ona gore gidersiniz doktora
Mirabia kralicee1903 benimde kızımın geçenlerde sol gözününün beyaz kısmında üst taraf kanlanmıştı uykusu geldiğinde çok ovuşturduğu için diye düşündüm 2,3 gün sonra geçti ovuşturduğu için olabilir
Ecem__ kralicee1903 gozunde sulanma capaklanma yoksa elini surmustur.bizim dun oldu bakti yatakta ovustuuryor yemek yerken baktim gozu kanlanmis.neyseki gecti
AEgemm kralicee1903 enfeksiyon kapmış olabilir takip edin geçmezse götürün her ihtimale karşı siz de gözüne çok yaklaşmayın bebeğim enfeksiyon kapmış ondan bize de bulaştı çok kötü oluyor. Ama geçmezse mutlaka götürün enfeksiyonsa tedaviye başlanır
Mrvkl kralicee1903 merhaba duzeldi mi? Benim oglumda 5.5 aylik iki gundur sol gozunun pinara yakin kismk kanli