Nefesin_Annesi0 Düşüne düşüne akşamı ettim kızlar aklımda yeşil fasulye pilav var ama sanki canım başka şeyler istiyor ne istiyor bilmiyorum da 😂 siz ne yemek yaptınız
Miran474 Nefesin_Annesi0 oğluma tavuklu terbiyeli şehriye çorbası yaptım çıtır tavuk sosladım dolaba attım akşama çıtır tavuk patates kızartması ve pizza var
Blgsrra Nefesin_Annesi0 mercimek çorbası yaptım yaprak sarması var birde yanına salata tatlı olarak da revani yapicam 🤭
Yagmur_24 Blgsrra valla maşallah elinize sağlık tatlı matlı yapamam onlar hep çocuktan önce artık valit yok😂😂😂
Damla_eflin Nefesin_Annesi0 Tavuk Göğsunden Köfte Yapacaktı Nenem, Salçalı Makarna Ve Salata Ayran ❤️
Biz3kisiyiz_ Nefesin_Annesi0 kızıma yeşil mercimek çorbası bize de patatesli bezelye yemeği pilav tatlı ya zaman bulurmuyum bilmiyorum 🙈
Blgsrra Yagmur_24 ay canım ben de eşim yokken yapamıyorum tabi ki eşim gelicek birazdan işten o bakicak çocuğa ben yapicam 🤭🤭
bianne_ Nefesin_Annesi0 Valla benim eşimde sevmiyor çok az bişey tadına bakar belki ben seviyorum diye almış oda başka bişey yesin her zaman onların sevdiklerini yapamayız ya 😄