Aliarel Kızlar bebeğim 23 aylık.sayilari öğretmek istiyorum. Bildiğiniz bir oyuncak vs var mı? Varsa görsel de alabilir miyim?
Feyzosumunannesi Aliarel Benim kızım 18 aylık 1 ay önce 10 a kadar saymayı öğrendi. Ama ben oyuncaklar ile değil söylerek öğrettim şimdide kitaplar dan sayılara bakıp tanıması icin uğraşıyorum 6 ve 3 ü öğrendi diğerlerinde daha tık yok🤣
aptall Aliarel 😂ayy şimdi iki oğluma da öğretmeye çalışıyorumdum ama oyuncak falanla değil parmaklarımla şarkı söyleyerek öğretiyorum bide etraftaki oyuncakları gösterip renklerini söylüyorum onlarda tekralıyor 27 aylık ve 4 yaş bebelerim
MeetJoeBlack Aliarel puzzle aldık biz üstünde sayılar ve o sayıda işte hayvan araç va. var sök tak yapılıyor.
Momalpa 3yasakadarsifirekran aa ben böyle şeyler ala ala kızım 5 yaşında okuma yazma öğrendi iyi mi ettim kötü bilmiyorum. Umarım birinci sınıfa başlayınca okuldan sıkılmaz
Moana Feyzosumunannesi benimde oğlum 18 aylık ama sayıları sayacak kadar konuşamıyor size çok şaşırdım maşallah.🩷
Dhi ahşap bul-tak materyalleri var onlar olabilir benim oğlum öyle öğrendi bir de ben elime defter kalem alıp karşıma oturturdum onu yazardım,çizeridm heceleyerek söylerdim hep
MeetJoeBlack Aliarel yanlış hatırlamıyorsam toyzshop’tan almıştım. Şuan hepsiburadada var gözüküyor. Markasıyla aratırsanız çıkıyor internette.