The_paues Merhaba kızlar bebeğim için reflü yatağı almayı düşünüyorum kullandıklarınjzdan ne önerirsiniz? Gazlı bebekler için olanlar varmış faydasını gördünüz mü almaya değer mi?
_xAzrax_ The_paues kesinlikle almaya değer kusmayı ve kusarken boğulmayı engelliyor 6 aya kadar kullandık
xbebegimx The_paues ben umay bebektn almistm ilk 1_2 hafta cok iyiydi bebegm buyudkce kaymaya basladi umay bebedekini tavsiye etmem cnm dusunuyorsan kenarlarnda korunak olmadigi icin de olabilir
Poseidon The_paues biz de standart modelini kullandık 5-6 aylıkken bıraktık. Kusarsa diye endişelenmiyodum hiç bence alın. Benim bebeğim çok gazlı değildi ama şu ana kucakları var ya onlar hafif sallanıyo gaza iyi geliyomuş bi bakın isterseniz
The_paues _xAzrax_ peki kiraz çekirdekli veya kolik bebek için olanlar var onlardan mı kullandınız yoksa standart mıydı
_xAzrax_ The_paues standart olanından kullandım gaz sancısı için kimyon kaynatıp içebilirsiniz emziriyorsanız
Ebruue E bebekten aldık. 6aylık olduk hala yatıyor😀 normal yatağa nasıl alıştıracağım bilmiyorum ama elbette alın. Bebeğiniz için en sağlıklı uyuma aracı