Tusel14 Bebeğim son 3 gündür kafasını ellerinin arasına alıyor kulaklarını çekiştiriyor ve sürekli bir ağlama huysuzluk söylenme var uykuya da direniyor zaten gece gündüz birleşti kulak ağrısı mıdır bu anneler düşüncelerinizi merak ediyorum
Niss1 Tusel14 11 aylığız azı dişlerimiz çıkmaya başladı ve her diş zamanı aynısını yaşıyoruz kulağının ağrıdığını düşünüp doktoruna götürürdüm ama bir şey çıkmazdı diş dönemi olabileceğini söylemişti doktorumuz ama yinede bir doktora gösterip kulağında bir enfeksiyon iltihap vs olmadığından emin olun derim en azından bir sorun varsa erken önlem alırsınız
Ayseguloprl Tusel14 bizimde diş çıkarma sürecimiz bir kaç gün kulaklarını tutuyordu çok huysuzdu bir gece ateşlendi düşündükçe yükseldi hastaneye gittik direk kulak enfeksiyonu olmuş doktor diş kulağa vurmuş olabilir dedi
Yenibiranne78 @Tusel14 benim kızımda 4.5 aylık benimkide sürekli kulağına götürüyordu sağlık ocağına götürdüm kulaklarını keşfediyor herhangi bi sorun yok dedi isterseniz bı saglikocagina götürün o sizi yönlendirir
Tusel14 Yenibiranne78 benimki sadece götürmeyle kalsa korkmayacagim ama ağlıyor uyumuyor sürekli söyleniyor bağırıyor bi sinirlilik hali de var
Tusel14 Yenibiranne78 hastaneye götüreyim dedim de bu saatte randevusuz bakarlar mı bilemiyorum bakmazlarsa sağlık ocağına götüreceğim
Yenibiranne78 @Tusel14 saglikocagina götürün eğer hastane derse de acilden girin belki yardımcı olurlar genelde acilden girdin mi öncelik tanıyorlar
Yenibiranne78 @Tusel14 birde atak haftasında olabilir bizimki şuan atak haftasında çok mızmız ve iştahı yok
Tusel14 Yenibiranne78 o kadar kafam karışık ki benimde atak olabilir diyorum sinirlilik bağırma ve uykusuzluğuna sonra eller hep ağızda salyası akıyor diş mi tetikliyor diyorum son 3 gündür de böyle kafasını elleriyle sıkıp kulaklarını çekişiyor kulak ağrısı mi acaba diyorum hepsi birbirine girmiş durumda şuanda bende
Yenibiranne78 @Tusel14 siz o zaman bi aile hekimine görünün hem içiniz rahat eder umarım kötü bişey yoktur geçmiş olsun 😊
Tusel14 Yenibiranne78 Ah çok teşekkür ederim yardımınız önerileriniz için Allah razı olsun çok sağ olun 🙏🏻🤗