3goktgmom 65 ile hamile kalıp 96 ile giren ben şuan hâlâ kilo veremedim bi ara iyi verdim ama yine aldım 2 gündür diyetteyim sıfır şeker sadece günde 1 tane meyve yiyorum ve ben sabah kahvaltı yapamıyorum malesef yiyemiyorum tek başıma öğlen falan 1 tane meyve yiyorum akşama da et yada sebze yemeği ne varsa onu yiyorum ama sıfır ekmek 2 günde vücuttaki şişim indi desem inanın valla ama bol su içiyorum tabi 3.5 lt. Size tavsiye edeceğim şey kahvaltı yapabiliyorsanız 1 yumurta, 5-6 adet zeytin, bir kibrit kutusu kadar peynir bol yeşillik domates salatalık, yanına şekersiz çay 1 dilim ekmek tam buğday yada çavdar, öğlen meyve yiyebilirsiniz, ikindi 1 kase yoğurt yiyebilirsiniz,akşam da sebze yada et yemeği ne varsa onu yiyin ekmeksiz olamam derseniz 1 dilim yiyebilirsiniz. Kapanış mutlaka 18.00-19.00 olmalı paketli gıdaları hayatınızdan çıkarın ben bu diyeti bekarken yapıyordum 80 kilodan 60 düştüm. Bu süreçte pilav makarna vs akşamları varsa asla ekmek yemeyin pilavdan da makarnadan da 4-5 kaşık tüketin diyetisyenim öyle demişti. Bu arada kaç kilosunuz, günde 12 bin adım atmaya özen gösterin yada leslie açıp 15 dakika yapabilirsiniz gün içinde.