Genelde 3 aya geçer diyorlar ya sizin ne zaman geçti acaba benim kızım 2.5 aylık ve hala devam ediyor 😒
Ozustaseyma biz 5 aylık olacaz hala geçmedi canım .bende cok beklemiştim 3.ayı geçer diye ama geçmedi . Nurse damla kullandım işe yaramadı bizde ama ben bir umut hala kullanıyorım .ayrıca kimyon veriyorum .yani tabi artık içmek İstemiyor ama içirebildiğim kadarıyla 🤷♀️ İnşallah sizin 3.ay sonunda biter canım sancı yavrum rahata kavuşsun
Ozustaseyma bebeğin hareketlendikçe geçiyor. Ve bıçak gibi kesilmiyor azalarak bitiyor 5. Ayı tamamladık yeni yeni tamamen düzeldi diyebilirim.
Gurbettebianne inşallaah canım 😒
Gurbettebianne günde kaç kere ve kaç damla kullanıyorsun canım
Her gün aynı saate banyo yaptır canım bunu standart haline getir bende 4 aylık olacak neredeyse geçti şükür seninkide geçer merak etme kolik bebeklerde sabır çok önemli yeterki sakin ol
TeachersMom ilk zamanlar gÜnde 1 20 damla , sonra duruma göre günde 2 toplam 40 dmla canım
Gurbettebianne bunu günün 4 bölümüne ayirmani tavsiye ederim. Yani 40 damlayi 6 saat arayla gibi ...
TeachersMom olabilir aslında . Az ve sık vermek şiddetli gaz sancısını düşürebilir
Gurbettebianne evet canım. 🤗
Kızlar sap simplex diye bir damla var benim oğlum da kolik anında geçiriyor şiddetle tavsiye ediyorum
SinemAkdeniz bizde hic işe yaramadı.
Bizimde 20. Günde başladı sıkıntılarımız doktorumuz sab önerdi hiç bir işe yaramadı bizde nurse harveys denedim rahatlattı baya şimdi biogaiayla beraber kullanıyorım uzun zamandır 2,5 aylık olduk çok şükür zor günlerimiz bitti hiç geçmiycek gibiydi ama azaldı şükürler olsun
Burcuburcu canım bizde aynı. Sap simplex ve zinco hiç iyi gelmedi. Daha çok çıldırttı. Nurse harveys iyi geldi
Burcuburcu biogai kaç damla kullanıyorsunuz?
mosimosi 5 damla kullanıyorum canım