oznur06unlu Kızlar bı kaç gündür bebeğim uyumak istemiyo saatleri değişti dün 8 aylık oldu acaba atak haftasına felan mı girdi anlamıyorum oynamak istiyo sürekli. Sizlerde de boyle şeyler oldu mu bebislerde. Bu durumu nasıl yonettiniz
berfn oznur06unlu bizde 7 ay 25 gunlugz gercktn 1 haftadan fazladir uyku duzeni cok bozuldu aksm 9 gibi yatiriyorum bazen cok kotu agliyark uyuyo bazen muzk aciyorum sakinlesn diye uyuyor uyumasina ama sabaha kdr kac kere uyaniyor bn artk sayamadm surekli yatakta donuyor bi saga bi sola yuz ustu sirt ustu sonra emekleme pozisyonu aliyor ve uyaniyor umarm gecici bi durumdr
oznur06unlu 2pati2baby vallaha bol sabır istiyorum Allah’tan gerçekten bu ataklar beni benden alıyor ya hele dün uyutana kadar canım çıktı normalde 8.30 da uyuyan çocuk 11 de zor uyudu oyun oynamak istiyo şebeklik yaparsan iyi uyutmaya çalışınca kıyameti koparıyor 😬 normal mi bunlar ilk çocuğum olduğu için anlayamiyorum
oznur06unlu gokceokur valla bizim gündüzde gece de hepsi bozuldu gündüz 8 de uyandırdı kahvaltı felan derken 10.30 da uyurdu şuan gündüz uykusunu 1.30 a çekti akşam da haliyle uykusu geliyo ikindi uykusunu da 7 gibi uyuyo yarım saat kırk dk felan gece uykusuna da şuan yatırdım inşallah biraz uzun uyur😴
balbebekveannesi Aynı dertten muzdaribim ve iki haftadır böyle gündüz 3 saat uyuyan çocuk neredeyse hiç uyumuyor saat dokuzda yatırıyorum akşam 12-1 deyince uyanıyor sabaha kadar ayakta zaten uyku sorunu hep olan bi bebekti atak mıdır ne zıkkımsa bitmedi gitti
oznur06unlu balbebekveannesi bende şaşkınım gerçekten bütun düzen bozuldu ne yapalim sağlık olsun da tek herkes doğasına göre yasiyo sonuçta 🥰🌸
oznur06unlu Eailesi4 daha oralara gelemedik biz Allah sabır versin gerçekten çocuk büyük çok zor emek istiyor şuan da sallıyorum bakalım inşallah uyur
KLORAK oznur06unlu bugün 30 dakika boyunca sarılarak gezdik anca uyudu 🫠 gel kanki @Umaysukusunannesi burası kalabalık ajxhahxh
Umaysukusunannesi KLORAK Ayy bel dayanmaz ki uyumayınca bebek arabasına koyup dışarıda gezdircem iyi giyindirio başka türlü olmayacak
Eailesi4 oznur06unlu ikiz annesi olarak büyüdükçe çok daha güzel oluyor ama her zaman zorlukları bitmiyor kabullenmek gerekiyor galiba
Berraa_54 oznur06unlu bende bu aya hiçbir atak falan olmadı ne hikmetse 7 ayın sonunda delirmeye başladı akşam 12 de uyur 20 dakika sonra uyanır tepeme çıkar oyun oynamak ister böyle 3 e kadar takılır canı sıkılır ağlar ama çok tatlı ya ♥️