Selimveannesi Oğlum 8 aylk iki gündür memeyi istemiyor kucağıma alır almaz deliriyor birsürü şey denedim almadı es kaza ağzını açarsa da ısırıyor altta bir dişi var. Çok üzülüyorum daha emmez mi? 🥺
Durdaneceylin Selimveannesi aynısını bnde yaşadım tam 1 hafta emmedi alırsada ısırdı gecede denedim almadı sonra yine verdim almadı ağzına sütümü sürdüm ondan sonra almaya başladı çok şükür
Htlpyrk Selimveannesi ek gidayi biraz daha az vermeyi deneyin ve isirma konusunu onun yaninda hic konusmayin anliyodur sizi. Birde los bir odada yalnizken once biraz konusun sakin bi sekilde sonra reklif edin memenizi. Dusta deneyebilirsinuz suyla oynamaktan emmeyebilir yine dustan cikinca mayismis olur oyle deneyin. Israrci olmayin ama vazgecmeyinde. Gecer mutlaka merak etmeyin. :)
Ademinee Bizimde öyle kızım 8 buçuk aylık meme reddi yaşıyoruz uykuda veriyorum gece veriyorum 5 6 kere emiyor geri kalan zamanda ek gıda veriyorum 3 4 kere
Ademinee Selimveannesi stres yapmayın 8 ay boyunca emmiş ek gidada alıyordur şimdi aç kalmıyor en azından sabırla ara ara ısrar etmeden teklif edin
Ewrem canim.bizde iki aylikken yasadik sekizinci aya kadar surdu dikatini dagitiyorduk zorla weriyordumm seninki buyuk Allah yardimcin olsun sagip dewam edebilirisin yasina az kalmis zaten
elifyakar14 Ewrem 8.ayda düzeldi mi? Benim bebegim de 2aylıkken meme reddine basladı Suan 6 aylık hala zor veriyorum.inşallah geçer çok yıprandım
Selimveannesi Ewrem benimki ağzına dahi almıyor bir sürü pozisyon vs denedik iie yaramadı herşeyin farkında olduğı için anlıyor kucağıma alsam bile. Alt dişi patladı belkide ondan almıyordur bilmiyorum sağıncada 20 30 cc ancak çıkıyor