Ozge_5555 Merhaba çamaşırlariniz için ne kullanıyorsunuz renkli beyazlılar için tek deterjan mi ayrı deterjan mi hangi deterjanı önerirsiniz
Busra1998 Ozge_5555 büngo çamaşır şampuanı kullanıyorum turuncu olan çok güzel kokuyor hemde çok güzel temizliyor hem renklilere hem beyazlara kullanıyorum
heymom__ KonuMankeni peros Türk firması ya heryerde yumoşa muadil olarak gösterildi neden insanların aklını karıştırıyorsunuz
KonuMankeni heymom__ celallenmeye gerek yok canım bir yanlışın var diyip uyarabilirsin. Persil ile karıştırmışım henkel malı.
heymom__ KonuMankeni siz yazarken daha dikkatli olsanız tepki almazsınız. Herkes o kadar çok alıştı ki direk israil malı diye yapıştırmaya hiçbirsey kullanamaycak hale geldik. Ben şahsen bir ürün hakkında eminsem bile yine girip bakıp öyle cevap veririm böyle bir konuda
KonuMankeni baloglum_e ay neden öyle bir şey yapayım. Persil ile karıştırdım bir an. Yüzlerce marka var düşünerek almaya çakışıyorum. Birbirine girdiler. Hemen art niyet aramayın.
baloglum_e Ozge_5555 beyazlar için omo toz kullanıyorum diğer siyah ve renkliler içinde perwoll siyah ve kırmızısını kullanıyorum
ArvenMom Ozge_5555 toz deterjan olarak renkli omo active beyazlar için active oxgyen yumuşatıcı olarakta yumoş sıvı çamaşır deterjanı olarakts yumoş renkliyse renkli siyahsa siyahlarını katıyorum